Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο τρίποντο-ανάσα για τον Κόροιβο που «βλέπει» τη σωτηρία!

Σπουδαία νίκη επί του ΠΟΗ πανηγύρισε ο Κόροιβος στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δρίβα χάρη σε τέρμα του αρχηγού, Νίκου Σχοιναράκη στο ημίωρο της αναμέτρησης, νίκησε με 1-0 τον ΠΟΗ, τον προσπέρασε στη βαθμολογία και πλέον είναι στο -2 από τον Δία και τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία.

Από την άλλη ο ΠΟΗ είχε τις ευκαιρίες για να βρει ένα γκολ ώστε να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη στο ματς, ωστόσο δεν τα κατάφερε με τους Λυραράκη, Γιαννόπουλο και κυρίως τον Μυζίρι να μην μπορούν να βρούν τα αντίπαλα δίχτυα, με τον τελευταίο μάλιστα να αστοχεί σε πέναλτι με το σκορ στο 1-0 (50′). 

Το γκολ που χάρισε και το σπουδαίο τρίποντο στον Κόροιβο πέτυχε ο Νίκος Σχοιναράκης, υποδεχόμενος την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μανιουδάκη και πλασάροντας μέσα από την περιοχή στο 30′, ενώ από πλευράς γηπεδούχων καλές στιγμές είχαν τόσο ο σκόρερ, όσο και οι Μανιώρος-Μανιουδάκης, ωστόσο αυτό το γκολ έφτανε και περίσσευε για να πάρουν μία νίκη, που τους αναπτερώνει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Δημήτρης Δρίβας): Ζερβός, Σχοιναράκης Ε. (78′ Χρονάκης), Σαφάρ, Ανδριανάκης, Μπέρκης, Καβάζης, Κάββαλος, Μανιουδάκης, Στειακάκης, Σχοιναράκης Ν., Μανιώρος (58′ Αντωνακάκης)

ΠΟΗ (Χρήστος Μουρτζάκης):  Τσαλαπατάνης, Σελαμάι, Σταμούλος, Μυζίρι, Φουντουλάκης, Τσαγκαράκης, Χαϊντίνι, Τιγγίρης, Γιαννόπουλος (70′ Γραμματικάκης), Λυραράκης, Kακουλάκης (80′ Φουκαράκης)