Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο «τρίποντο» για τη Φαιστό

Έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, η Φαιστός επιβλήθηκε 2-3 του Δία.

Το συγκρότημα του Γιάννη Νικολιδάκη συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στα… υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας έκανε μία αρκετά καλή πορεία, που, πάντως δε συνδυάστηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες και προβλήματα. Οι μεσαρίτες είχαν καλές στιγμές στο ξεκίνημα με Γ. Παπαδάκη και Άλλα.

Στο 39’, πάντως, ο Δίας πήρε το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Καναβάκη, αλλά η χαρά του κράτησε για λίγο, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σκαντζάκης ήταν εκείνος που πέτυχε το 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Λίγο, βέβαια, μετά το ξεκίνημα της επανάληψης (47’), ο Νικολιδάκης πέτυχε το 1-2 για τη Φαιστό, που πήρε προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι δεν το… έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 56’ με τον Καναβάκη, αλλά στο 62’ ο Άλλα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους νικητές. Το 2-3 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν εκατέρωθεν.

Δίας: Μαστραντωνάκης, Βιτσαράς, Σηφάκης, Μπορμπουδάκης, Γουργούλας, Λεμονιάς, Πατσαδάκης, Κουτσαυτάκης (75’ Κοκοσάλης), Κιαγιαδάκης, Τσιριντάνης, Καναβάκης.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Κιουμουρτζάκης, Γρηγοράκης (46’ Πρένκα), Ντόκο, Σκαντζάκης, Α. Παπαδάκης, Σ. Παπαδάκης, Γ. Παπαδάκης (85’ Κουτσάκης), Άλλα, Ντρέκα (85’ Τάρε), Νικολιδάκης (73’ Φραγκιαδάκης).