Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σταμάτης Μαματζάκης στο Primesport.gr :Οι λόγοι της παραίτησης μου και το ευχαριστώ

O Σταμάτης Μαματζάκης αποτελεί παρελθόν μετά από τρία και πλέον χρόνια από την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ.

Παρελθόν από την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ ο Σταμάτης Μαματζάκης

Ο πρώην πλέον τεχνικός των “ασπρόμαυρων” θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΟΦΗ τους συνεργάτες μου ,τη διοίκηση ,τις παίκτριες και ένα μεγάλο ευχάριστω στον κόσμο του ΟΦΗ που στήριξε αυτά τα χρόνια την προσπάθεια

Παράλληλα εξήγησε ότι πήρε την απόφαση να παραιτηθεί εξαιτίας κάποιών γεγονότων που είχαν συμβεί στην ομάδα πίσω από την πλάτη του όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Αναλυτικά η δήλωση του στο Primesport

“θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΟΦΗ για τα τρίαμισή χρόνια που ήμασταν μαζί ,τους συνεργάτες μου ,τη διοίκηση ,τις παίκτριες και ένα μεγάλο ευχαριστώ  στον κόσμο του ΟΦΗ που στήριξε αυτά τα χρόνια την προσπάθεια μας.

Πήρα  την απόφαση να παραιτηθώ μετά από ώριμη σκέψη λόγω κάποιων γεγονότων που είχαν συμβεί στην ομάδα και συγκεκριμένα πίσω από την πλάτη μου αυτό η αξιοπρέπεια μου δεν μου το επιτρέπει και αποφάσισα να φύγω έτσι πορευόμουν σε όποια ομάδα κι αν υπήρξα κι έτσι θα πορεύομαι πάντα .

Παρ όλα αυτά εγώ θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και πάντα θα εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν καλή συνέχεια καλό πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι με την ποιότητα που έχουν τα κορίτσια αυτά θα πάνε πολύ καλά πράγμα που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια στην ομάδα