Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα ημιτελικά της Βαρκελώνης με ανατροπή ο… ασταμάτητος Τσιτσιπάς!

Ολοταχώς για το δεύτερο διαδοχικό του τίτλο οδεύει ο Στέφανος Τσιτσιπάς!
Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο στο Masters του Μόντε Κάρλο και την κατάκτηση του ενδέκατου τίτλου της καριέρας του, ο Έλληνας τενίστας… συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα και στο Open της Βαρκελώνης, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (19/04) πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά!

Συγκεκριμένα, το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στον μαχητικό αριστερόχειρα, Φακούντο Ντίαζ Ακόστα, «σβήνοντας» μάλιστα και δύο match point του Αργεντινού!
Παρ’ όλα αυτά, με την εμπειρία και την ποιότητά του, ο Τσιτσιπάς κατέκτησες το τάι μπρέικ (8-10) και πήρε τη νίκη με 2-1 σετ και μάλιστα με ανατροπή (4-6, 6-3, 7-6), δείχνοντας το τελευταίο διάστημα πως του ταιριάζουν τα χωμάτινα κορτ!

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Στέφανος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του νικητή του ζευγαριού, Αρτούρ Φιλς (Νο.36) – Ντούσαν Λάγιοβιτς (Νο.59) ώστε να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, με τον οποίο και είχαν τεθεί αντιμέτωποι στο Μονακό!