Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη Δαμάστα ο Βατσινάς – Η πρώτη του δήλωση ως παίκτης των “μπλε”


Παίκτης της Δαμάστας είναι ο Βασίλης Βατσινάς που την προηγουμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία με την φανέλα του Αετού Ανωγείων,

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΔΑΜΑΣΤΑΣ!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!


Με ιδανικό τρόπο ξεκινά την μεταγραφική του ενίσχυση ο Α.Ο. Δαμάστας, με τον Βασίλη Βατσινά να είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα! Έτσι, η Δαμάστα μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης, έκανε δικό της έναν εξαιρετικό επιθετικό!
Ο 28χρονος φορ μετά την περσινή του εξαιρετική παρουσία στον Αετό Ανωγείων, είχε επιθυμία να επιστρέψει σε επίπεδο Α1 Κατηγορίας, με τον Α.Ο. Δαμάστας να τον κερδίζει μέσα από μια πληθώρα ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.
Έχοντας καταγράψει μια μακρά πορεία τόσο σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και Α1 ΕΠΣΗ με τον ΠΑΟ Κρουσώνα και έχοντας φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των ομάδων: Αγία Βαρβάρα, Ασίτες, Ραύκος, Μοίρες και πέρυσι από τον Ιανουάριο του Αετού Ανωγείων, είναι έτοιμος τώρα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα του Α.Ο. Δαμάστας.


Σε δήλωσή του το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε τα εξής:


«Θέλω να ευχαριστήσω τον Α.Ο. Δαμάστας και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Πολυχρονάκη για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη να αγωνιστώ στην ομάδα τους. Όπως θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου, τον Αετό Ανωγείων όπως και όσες ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον πρόσωπό μου. Γνωρίζω ότι ο ΑΟ Δαμάστας είναι ένα σωματείο που συνδυάζει την οργάνωση επαγγελματικού επιπέδου με το οικογενειακό κλίμα και την ζεστασιά που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Είναι ένα σωματείο που πλέον έχει καταξιωθεί ως ένα από τα πιο οργανωμένα στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. To νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και για εμένα και για την ομάδα με τις καλύτερες προοπτικές και είμαι σίγουρος ότι η Δαμάστα θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό ποδόσφαιρο».


Στην φωτογραφία ο Βασίλης Βατσινάς με τον πρόεδρο του Α.Ο. Δαμάστας κ. Γιώργο Πολυχρονάκη λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας.