Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη διάθεση των φιλάθλων οι νέες κάρτες μελών της Ρ.Ε.Α

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοινώνει πως από σήμερα (21/9/2023) τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων οι νέες κάρτες μελών για τη σεζόν 2023-24, ενόψει της συμμετοχής της στη Women’s Football League. 
 
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών όλων των εποχών θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, οι Νέες Ατρομήτου, η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ κ.ά. θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Σοχώρας, με την παΡΕΑ μας να αναμένει με αγωνία την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς.
 
Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες μελών VIP (100 ευρώ), SUPPORTER (50 ευρώ) και FAN CLUB (20 ευρώ *ειδική κατηγορία με συγκεκριμένα κριτήρια), οι οποίες θα τους δίνουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν από κοντά όλους τους αγώνες στο γήπεδο της Σοχώρας, όπου η είσοδος δεν θα είναι ελεύθερη τη φετινή χρονιά.
 
Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Παράλληλα, όσοι γίνουν κάτοχοι των νέων καρτών μελών της Ρ.Ε.Α. θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής σε μία σειρά από κληρώσεις που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
 
Γίνε και συ μέλος της παΡΕΑς μας, απόλαυσε το ποδόσφαιρο Γυναικών και χειροκρότησε τη μοναδική εκπρόσωπο της πόλης μας στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών!
 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
 
1) Κατάστημα «7days» – Μάρκου Αβάτζου Ατσιπόπουλο
2) κατάστημα «Cretemou» – Κουντουριώτη 14
3) Κατάστημα «Spacehub» – Κουντουριώτη 77
4) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985729122