Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη Σαββατιάτικη αιμοδοσία του Αιματοκρήτη ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης», στο αίθριο της Λότζια, βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Ηράκλειο η πόλη μας».

Υποψήφιοι του συνδυασμού, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους πολίτες που έσπευσαν να δώσουν αίμα και με τη σειρά τους συμμετείχαν στην αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος.

Τα στελέχη του «Αιματοκρήτη» και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που πραγματοποίησε τις αιμοληψίες, συνομίλησαν με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και τους συνεργάτες του και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για τις ανάγκες που υπάρχουν για αίμα.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης κατά την παραμονή του στην εθελοντική αιμοδοσία του «Αιματοκρήτη» δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τους εθελοντές αιμοδότες, που αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους, για να χαρίσουν αίμα σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Συγχαρητήρια και στον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» αλλά και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου που φροντίζουν ακούραστα ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν για αίμα».