Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στιγμές ευτυχίας για τον πρόεδρο της Επισκοπής

Μεγάλες χαρές για τον Μιχάλη Νικολιδάκη.

Στιγμές ευτυχίας για τον πρόεδρο της Επισκοπής, καθώς η Μαρία, η μία εκ των δύο κορών του, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, Χάρη Μανούσακα. Το σχετικό μήνυμα του ρευθυμνιώτικου συλλόγου αναφέρει:

«Τις πιο θερμές μας ευχές Χάρη και Μαρία

Το πιο γλυκό φιλί, την πιο θερμή ευχή για βίον ανθόσπαρτον και λίγα στιβαρά ζάλα στον πιο ευτυχισμένο χορό της ζωής του αφιέρωσε ο πρόεδρος του ΑΟ Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης στη μία από τις δύο αγαπημένες του κόρες, τη Μαρία (η έτερη ονομάζεται Ελένη) η οποία παντρέυτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χάρη Μανούσακα.

Το ευτυχές αυτό γεγονός δεν άφησε ασυγκίνητους αναρίθμητους συγγενείς και φίλους που παραβρέθηκαν στο ιερό αυτό μυστήριο το οποίο έλαβε χώρα στον Άγιο Ιωάννη τον “Κλήδωνα” στα Αγκουσελιανά Ρεθύμνου.

Στο δε πανέμορφο κτήμα “Cretan Aroma” διασκέδασαν άπαντες υπό τους ήχους της κρητικής παραδοσιακής μουσικής. Και η βραδιά ήταν πράγματι μεγάλη…

Η πανέμορφη Μαρία και ο τυχερός γαμπρός, ο Χάρης Μανούσακας έλαμπαν από ευτυχία που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και που έκαναν χαρούμενο τόσο πολύ κόσμο.

Δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χαράς, οι κουμπάροι τους, ο Γιάννης Τραμπάκουλας και η Γεωργία Σταυριανουδάκη.

Στο ευτυχές αυτό γεγονός βρέθηκαν πολλοί φίλοι, παλιοί και νυν ποδοσφαιριστές αλλά και τεχνικό επιτελείο και προσωπικό του ΑΟ Επισκοπής όπου ευχήθηκαν στο νιόπαντρο ζευγάρι τα καλύτερα.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά για όλους. Βιόν ανθόσπαρτον στο πανέμορφο ζευγάρι λοιπόν…».