Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα α λα Ελληνικά: Επιστροφή στην δράση με τους μεγάλους να έχουν το προβάδισμα!

Οι μεγάλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνουν τα μεγάλα φαβορί για το ποδαρικό με το… δεξί στο 2024

Επιστροφή στην δράση και στην Super League με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα.

Εμείς επιλέξαμε τις τρεις από αυτές ώστε να φτιάξουμε το καθιερωμένο δελτιάκι της ημέρας.

Πάμε με τα μεγάλα ονόματα σήμερα και στο ματς της Λαμίας και στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ έχουμε προγνωστικό και από το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Συνολική απόδοση δελτίου 9.84 και οι προτάσεις μας δίνονται αναλυτικά παρακάτω:

Λαμία – Ολυμπιακός

Έξι ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος στην έδρα της Λαμίας για τον Ολυμπιακό κόντρα στην σημερινή του αντίπαλο και τα έξι τα πήρε από το ημίχρονο.

Σίγουρα οι “ερυθρόλευκοι” δεν είναι και στην καλύτερη τους αγωνιστική κατάσταση και δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον σέντερ φορ τους, Ελ Κααμπί που λείπει στο Κόπα Άφρικα αλλά και ο Γιόβετιτς που θα αγωνιστεί δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα για το Ελληνικό πρωτάθλημα, το αντίθετο μάλιστα, και αν προσθέσει κάποιος τις πολύ σημαντικές επιστροφές Φορτούνη και Καμαρά μαζί με τον χρόνο που είχε να δουλέψει και να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα ο Καρβαλιάλ στην διακοπή πάει το χέρι μας στο διπλό από ημίχρονο, το οποίο πληρώνει διπλασιασμό καθώς και η Λαμία έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες εκείνες των Καρλίτος και Παπαδόπουλου, που σίγουρα δεν αναπληρώνονται τόσο εύκολα.

Πάμε λοιπόν με το 2/2 σε απόδοση 2.00

ΑΕΚ – Βόλος

Η ΑΕΚ χρειαζόταν την διακοπή μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Αγρίνιο και Σέρρες και ειδικά έτσι όπως ήρθε το τελευταίο να ανασυνταχθεί και να βρει την χαμένη της ψυχολογία.

Επίσης στα συν της διακοπής ήταν η επιστροφή πολύ σημαντικών παικτών όπως οι Πινέδα, Άμραμπατ και Πόνσε.

Επίσης στον αντίποδα ο Βόλος έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για την σημερινή αναμέτρηση στην οποία θα πάει με μόλις δύο στόπερ στην αποστολή καθώς και τρεις τερματοφύλακες.

Είναι ευκαιρία της ΑΕΚ να πάρει μία ευρεία νίκη και να μπει δυνατά στο 2024 και δεν νομίζω να την αφήσει και αυτή να πάει χαμένη.

Πάμε με το 1/1 σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 2.05

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μαγική κατάσταση πάει από την μία μεγάλη νίκη στην άλλη και με την επιστροφή του Τάισον να τον δυναμώνει ακόμη περισσότερο αναμένεται να είναι η ομάδα που θα κυριαρχήσει στην σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του ΟΦΗ με τον Μελ δείχνουν ότι ο Ισπανός δεν φοβάται και του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε δεν αναμένεται να δούμε έναν ΟΦΗ που θα κλειστεί στα καρέ του στην Θεσσαλονίκη άρα αυτό θα βοηθήσει να δούμε ματς με θέαμα και γκολ.

Πάμε λοιπόν με το φαβορί, τον ΠΑΟΚ με το 1/1 και over 2.5 σε απόδοση 2.30 

Αυτή ήταν η τριάδα μας και για σήμερα καλή επιτυχία σε όλους και πάντα με σύνεση το ποντάρισμα μας!