Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα α λα Ελληνικά: Πάμε με τα γκολ σε Περιστέρι & Βόλο – Συνδυαστικό στο 3.40 στον ΟΦΗ!

Η Ελληνική Super League έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον και εμείς είμαστε εδώ για να το βρούμε

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και μαζί του φέρνει τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου καθώς και το… μοναδικό, ξεχωριστό, ελληνικό πρωτάθλημα!

Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πλέον στρέφονται στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League βέβαια δεν περιλαμβάνει κάποιο Ευρωπαίο αλλά έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια μεταξύ των οποίων και εκείνο του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάμε παρακάτω να αναλύσουμε ένα – ένα τα τρία σημερινά ματς και να δούμε τις προτάσεις που προέκυψαν από το κάθε παιχνίδι και οδηγούν στο συνολικό 14.65:

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεκινάει νωρίτερα από όλα τα σημερινά, στις 17:30.

Ο ΟΦΗ διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς βρίσκεται μακριά από τις νίκες εδώ και τρία ματς και στα δύο τελευταία μάλιστα γνώρισε την ήττα από Ολυμπιακό εντός και Πανσερραϊκό εκτός.

Σίγουρα υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν στην Ηρακλειώτικη ομάδα, όμως σήμερα έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσει χρόνο αλλά και πολύτιμους βαθμούς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια δεν θα λείψουν οι απουσίες καθώς Μπάκιτς, Τοράλ, Αμπάντα, Καρώ και Γκλάζερ θα είναι εκτός με το κύριο πρόβλημα να βρίσκεται στα χαφ, όπως καταλαβαίνεται, αλλά και ο ΠΑΣ από την μεριά του έχει την πολύ σημαντική απουσία του πρώτου σκόρερ του, Κόντε, ενώ δίνεται και εξαιρετικά αμφίβολος παρ’ ότι ήρθε στο Ηράκλειο, ο εκ των κορυφαίων αμυντικών του, Εραμούσπε.

Επειδή το ματς δεν μας εμπνέει για κάποιο σημείο ή κάτι άλλο εκ των βασικών επιλογών πήγαμε στα ειδικά.

Έτσι κάναμε ένα συνδυαστικό με παίκτες που θα βρουν εστία, έναν από κάθε ομάδα.

Ο λόγος για τους Ριέρα και Παμλίδη, με τον πρώτο να δείχνει καλά στοιχεία στις Σέρρες, όπου βρήκε και γκολ και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού εκ νέου και μπορεί να βρει φάσεις να απειλήσει και να πετύχει εστία και από την άλλη ο Παμλίδης, που θα θέλει να αρπάξει την ευκαιρία ως αντί- Κόντε και έχει τις δυνατότητες να πετύχει εστία.

Ο συνδυασμός αυτός, Ριέρα & Παμλίδης over 0,5 σουτ στο στόχο, πληρώνει 3.40 και αξίζει το ρίσκο.

Πάμε παρακάτω και στο Ατρόμητος – Πανσερραϊκός, όπου πήγαμε σε έναν ακόμη συνδυασμό αλλά βασικών επιλογών.

Ο Ατρόμητος με τον Ίλιτς στον πάγκο βρήκε τα πάνω του και έχει δύο συνεχόμενες νίκες, διανύοντας την καλύτερη του περίοδο στο φετινό πρωτάθλημα.

Βρίσκει εύκολα δίχτυα και αυτό τον βοηθάει να παίρνει τα τρίποντα παρ’ ότι παραμένει ευάλωτος αμυντικά.

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός προέρχεται και εκείνος από τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ εντός έδρας και είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά καθώς διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά αλλά δέχεται και εκείνη γκολ πίσω.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας οδήγησε στο goal/goal σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 2.42.

Τέλος το βραδινό παιχνίδι της ημέρας, είναι το Βόλος – Άρης.

Ο Βόλος προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό προερχόμενος από μία νίκη εντός έδρας με αντίπαλο την Κηφισιά και μία ισοπαλία στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Και στα δύο ματς σκόραρε αλλά και δέχθηκε τέρμα δείχνοντας ότι βελτιώνεται επιθετικά αλλά αμυντικά θέλει ακόμη δουλειά.

Από την άλλη ο Άρης προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από τον Ατρόμητο και θα έχει την σημαντική απουσία του Φαμπιάνο στην άμυνα, όπου πονάει γενικά σήμερα καθώς έμεινε με ένα μόνο στόπερ για το ματς στον Βόλο.

Ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι και ένα γκολ θα το βρουν σίγουρα αλλά αμυντικά έχουν θέματα και χωρίς τον Φαμπιάνο μοιάζει πολύ δύσκολο να μην δεχθούν και εκείνοι ένα τέρμα.

Πάμε λοιπόν με το goal/goal σε απόδοση 1.75.

Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις μας από την σημερινή αγωνιστική ημέρα της Super League σε συνολική απόδοση 14.65.

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα της πόλης μας, τον ΟΦΗ αλλά και να δούμε παιχνίδια διαφήμιση του ποδοσφαίρου με πολλά τέρματα και συγκινήσεις.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να έχουν αλλάξει καθώς μεταβάλλονται διαρκώς και η στοιχηματική εταιρία από την οποία τις έχουμε επιλέξει είναι η stoiximan.