Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Επιστροφή του Champions League μαζί με Άρη στο 15.5!

Ώρα δράσης και πάλι στο Champions League

Επιστροφή του Champions League καθώς και του κόσμου στα Ελληνικά γήπεδο στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος στο Αγρίνιο για τα ημιτελικά ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Άρη.

Έτσι επιστρέφουμε και εμείς στις προβλέψεις μας!

Για σήμερα τρία είναι τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε κυνηγώντας την αξία με συνολική απόδοση τριάδας 15.5 αλλά και κάθε μία από τις επιλογές να πληρώνει το λιγότερο 2.00!

Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά τις επιλογές μας για σήμερα:

Παναιτωλικός – Άρης 19:30

Μιλάμε για ένα ιστορικό παιχνίδι και ένα ζευγάρι που έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά του να βρεθεί σε ένα τελικό Κυπέλλου!

Παναιτωλικός και Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με μοναδικό στόχο και των δύο την πρόκριση.

Βέβαια ας μην κρυβόμαστε οι Θεσσαλονικείς δείχνουν πριν την έναρξη των παιχνιδιών ως το φαβορί για μία θέση στον τελικό και φαίνεται να έχουν πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση πρόκριση.

Ο Παναιτωλικός πήρε μία σπουδαία νίκη στο τελευταίο χρονικά στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο, όμως δεν παύει να έχει ως πρώτο του στόχο πάντα την παραμονή, που μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι.

Σίγουρα δεν λέμε ότι οι Αγρινιώτες θα αφήσουν αυτή την ευκαιρία να περάσει έτσι, όμως ο Άρης, που ξεκούρασε τους βασικούς του στα Ιωάννινα, που περιμένει εδώ και καιρό αυτά τα ματς του Κυπέλλου έχει ένα προβάδισμα στα μάτια μας γι’ αυτό και προς τα εκεί θα κινηθεί και η επιλογή μας.

Πάμε λοιπόν με το διπλό του Άρη μέσα στο Αγρίνιο και το προβάδισμα πρόκρισης της ομάδας του Άκη Μάντζιου σε απόδοση 2.00 στην bet365! 

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Η Λειψία φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των “16” του Champions League.

Οι Γερμανοί είναι μία πάρα πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα που σίγουρα μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί, Ρεάλ Μαδρίτης, και ιδιαίτερα στην Γερμανία.

Πάντως το πρόβλημα των γηπεδούχων είναι η πτώση στην απόδοση τους από ένα σημείο του παιχνιδιού και μετά όταν επέλθει η κούραση.

Αντίθετα η “Βασίλισσα”  ξέρει πως να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και έχει την ποιότητα να το πάρει και αυτό παρά την σημαντική απουσία του Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Δεν θα μπλέξουμε με τα σημεία αλλά θα πάμε στο ειδικό να κερδίσει η Ρεάλ το δεύτερο ημίχρονο μόνο σε απόδοση 2.50 στην bet365 καθώς η Λειψία μπορεί να βρει γκολ στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη όταν κουραστεί οι Ισπανοί θα έχουν το πλεονέκτημα.

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 22:00

Οι Δανοί είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της διοργάνωσης καθώς κατάφεραν να πετάξουν εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι να βρίσκονται στου “16” του Champions League αντιμέτωποι με μία ακόμη ομάδα του Μάντσεστερ αλλά την πολύ πιο σοβαρή και ποιοτική Σίτι.

Η Κοπεγχάγη μπορεί να νίκησε την Γιουνάιτεντ στην ματσάρα των ομίλων, όμως εδώ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Μιλάμε για την Σίτι του Γκουαρδιόλα που είναι η κάτοχος του τροπαίου και μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που διαθέτει τεράστια ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Κάπου εδώ λογικά το Ευρωπαϊκό ταξίδι των Δανών θα σταματήσει και περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το πράγμα από σήμερα.

Σίγουρα ικανοί να βάλουν ένα γκολ είναι οι Δανοί και μάλιστα πάρα πολύ ικανοί αλλά αυτή την στιγμή που ο Χάαλαντ επέστρεψε στα γκολ και έρχεται με… φόρα μαζί με τον Φόντεν, που επίσης “πετάει φωτιές” δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι παραπάνω πέραν του ενός γκολ.

Γι’ αυτό η αξία εδώ δεν είναι ούτε στο διπλό σκέτο, ούτε στο over 2.5 σκέτο, σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε στον συνδυασμό του διπλού με το goal/goal σε απόδοση 3.10 στην bet365.

Αυτή ήταν λοιπόν η τριάδα μας για σήμερα με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά και της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπορείτε να αγοράσετε το καθένα σημείο ξεχωριστά, είτε σε δυάδες και για τους πιο τολμηρούς κάτι ψιλά στην τριάδα του 15.50!

Καλή επιτυχία σε όλους και ας είναι Τρίτη και 13 (για όσους πιστεύουν σε αυτά).