Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Με Αγγλία για… δυναμική εκκίνηση στο νέο έτος!

Η Αγγλία τραβάει τα βλέμματα στους αγώνες της Πρωτοχρονιάς

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Έφτασε και το 2024 και για να… μπει καλά δεν μπορεί να λείψει στην πρώτη του ημέρα και η στοιχηματική εκκίνηση του νέου ημερολογιακού έτους.

Πάμε λοιπόν με την Αγγλία που είναι μία από τις ελάχιστες χώρες με αγωνιστική δράση να δούμε τι μπορεί να προκύψει για ένα καλό ξεκίνημα στην νέα χρονιά.

Η σημερινή μας τριάδα λοιπόν περιλαμβάνει Premier League και Championship με συνολική απόδοση το 8.71.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις της πρωτοχρονιάς:

Λίβερπουλ – Νιουκάστλ

Η Λίβερπουλ έχει πιάσει την κορυφή βρισκόμενη σε θετικό μομέντουμ και έχει την δυνατότητα με νίκη σήμερα να ξεφύγει και από την δεύτερη Άστον Βίλα, που έχουν τους ίδιους βαθμούς αλλά με παιχνίδι λιγότερο για την Λίβερπουλ, που το δίνει σήμερα κόντρα στην Νιουκαστλ.

Σίγουρα πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση με την φιλοξενούμενοι Νιουκάστλ όμως να μην είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες στην Λίβερπουλ και μοιάζει το κατάλληλο τάιμινγκ να την κερδίσει παρά και τις δικές της απουσίες.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι ένα γκολ μπορούν να το βρουν και θεωρώ ότι ο άσσος σε συνδυασμό το goal/goal σε απόδοση 2.50 έχει αξία και θα μπει στο δελτίο μας.

Μπλάκμπερν  – Ρόδεραμ

Η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Ρόδεραμ με τους γηπεδούχους να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση καθώς προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και έξι σε επτά τελευταία παιχνίδια αλλά το σημερινό παιχνίδι μοιάζει η ευκαιρία της να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στην τελευταία Ρόδεραμ.

Δυνατό στοιχείο της Μπλάκμπερν μοιάζει η επίθεση της καθώς σκοράρει αλλά δέχεται επίσης με ευκολία γκολ.

Από την άλλη η Ρόδεραμ προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς σκοράρει συνεχώς και παλεύει να βελτιώσει την άμυνα της τελευταία.

Πάντως μοιάζει δύσκολο να μην βρει γκολ η Μπλάκμπερν και αν σκεφτούμε ότι η προϊστορία δείχνει γκολ και η Ρόδεραμ είναι σε καλό φεγγάρι πάμε με το goal/goal σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Λέστερ – Χάντερσφιλντ

Η Λέστερ υποδέχεται την Χάντερσφιλντ ενώ βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και πάει από νίκη σε νίκη και μάλιστα με αρκετά τέρματα στην επίθεση της καθώς είναι πολύ παραγωγική.

Από την άλλη η Χάντερσφιλντ ψάχνει τα πατήματα της καθώς δεν πάει και πολύ καλά τελευταία και έχει τρεις ήττες στα τελευταία πέντε οπότε δεν είναι και η καλύτερη εποχή για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο, Λέστερ.

Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Πάμε λοιπόν στηρίζοντας Λέστερ και Λίβερπουλ αλλά και τα γκολ για να κυνηγήσουμε το πρώτο ταμείο της νέας χρονιάς σε απόδοση 8.71!

Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!