Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Με… φόρα και την Αγγλία ξανά οδηγό!

Με στόχο το 2/2 μέσα στο 2024

Ιδανικότερη εκκίνηση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε στο 2024 με το 3/3 να έρχεται και να μας βάζει με το… δεξί στο νέο έτος!

8.71 η συνολική απόδοση της χθεσινής τριάδας που επαληθεύθηκε με την Αγγλία να μας οδηγεί στο κέρδος καθώς και οι τρεις επιλογές ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πάμε τώρα παρακάτω όμως και στην σημερινή ημέρα, όπου και σήμερα θα έχει Αγγλικό άρωμα καθώς μέσα στην τριάδα επιλέχθηκε και το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας από Premier League.

Πέραν από το ματς της Αγγλίας την τριάδα θα κλείσουν δύο παιχνίδια από την Ισπανία με την συνολική απόδοση να φτάνει το 5.59.

Αναλυτικά οι προτάσεις της ημέρας παρακάτω:

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον

Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Άρσεναλ με σκορ 0-2 με τον δικό μας, Ντίνο Μαυροπάνο, να βάζει το πρώτο του τέρμα στην Premier League και μάλιστα κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Γενικότερα η Λονδρέζικη ομάδα τα πάει πολύ καλά τελευταία και έχει ανέβει 6η έχοντας την ευκαιρία με νέα νίκη να πλησιάσει στο -3 από την Τότεναμ και την 5αδα.

Οι σημερινή γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια με ομάδες όπως η Μπράιτον φαντάζει δύσκολο να κρατήσει το μηδέν πίσω και ας έρχεται από πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά εσχάτως.

Η Μπράιτον έχει θέματα στα μετόπισθεν αλλά μπροστά πετάει φωτιές και είναι ικανή να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Πάμε λοιπόν με το goal/goal σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προέρχεται από ένα σερί τριών παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις που δεν σκοράρει αλλά ούτε και δέχεται γκολ με αποτέλεσμα τα τρία τελευταία 0-0 που έχει φέρει.

Σίγουρα είναι αρκετό διάστημα για μία ομάδα που έχει τέτοια επίθεση, όπως η Σοσιεδάδ, καθώς η ποιότητα της ξεχειλίζει μπροστά και αναμένεται σήμερα να ξεμπουκώσει και να φτάσει στην νίκη κόντρα σε μία Αλαβές που προσπαθεί ναι μεν στα παιχνίδια της αλλά δεν έχει την ουσία και έτσι προέρχεται από τρεις ήττες χωρίς να σκοράρει.

Θα πάμε με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 4.5 σε απόδοση 1.72 καθώς ακόμη και να πάρει ευρεία νίκη η Σοσιεδάδ δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ τόσο πολύ.

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

Τελευταίο παιχνίδι που θα μπει στο στόχαστρο μας είναι το ντέρμπι στο Μεστάγια ανάμεσα στην Βαλένθια και την Βιγιαρεάλ.

Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους την φετινή χρονιά και όπως κάθε χρόνο άλλωστε η μεταξύ τους μονομαχία αναμένεται να είναι και πάλι αμφίρροπη.

Οι γηπεδούχοι με την δύναμη του κόσμου τους πιστεύουμε ότι θα βρουν το γκολ αλλά κόντρα στην βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια Βιγιαρεάλ μοιάζει δύσκολο να μην δεχθούν και ένα.

Πάμε λοιπόν με το goal/goal στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την απόδοση να φτάνει στο 1.80.

Αυτές είναι οι σημερινές επιλογές λοιπόν σε απόδοση 5.59 με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο ταμείο την 2η ημέρα του έτους που ξεκίνησε με χαμόγελο και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.