Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον Πόρο κι επίσημα ο Νίκενσον!

Ο Πολ Νίκενσον ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πόρο.

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Πολ Νίκενσον, στην ομάδα του Πόρου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Η ανακοίνωση:

NΙΚΕΝΣΟΝ ΠΟΛ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική Αρούμπα ικανού αμυντικού ο οποίος θα παίξει ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στην Ευρώπη και εκτός συνόρων της χώρας του. Νίκενσον Πολ καλωσόρισες στην οικογένεια του Πόρου! Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, να μας βοηθήσεις στον 5ο όμιλο-φωτιά της Γ’ Εθνικής που βρισκόμαστε να πετύχουμε και φέτος όμορφα πράγματα μέσα στο γήπεδο αλλά και να σε βοηθήσουμε. Καλώς ήρθες στην Κρήτη, στο Ηράκλειο και στον Πόρο “Νικ”.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Νίκενσον Πολ γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1997 στο νησί Αρούμπα που βρίσκεται στην Καραϊβική. Η θέση του είναι κεντρικός αμυντικός και φεύγει για πρώτη φορά από την χώρα του προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη καθώς ένα δοκιμαστικό που είχε στην Ολλανδία με την RKC Waalwijk (ομάδα τότε της Β’ κατηγορίας) σε ηλικία 19 ετών δεν προχώρησε. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 4 ετών στην Ακαδημία της Ντακότα (ομάδα της Αρούμπα), περνώντας απ’ όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου του οποίου είναι γέννημα-θρέμμα. Έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Ντακότα σε ηλικία μόλις 14 ετών στην Α’ Εθνική, αποτελώντας μέλος της για 9 χρόνια. Μαζί της κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και μία δεύτερη θέση και παράλληλα δύο φορές αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Συνολικά αγωνίστηκε για 14 ολόκληρα χρόνια στην Ντακότα περνώντας απ’ όλες τις ηλικιακές βαθμίδες. Είναι 21 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αρούμπα, κάνοντας ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 16 ετών και 7 μηνών στις 31 Μάρτιου 2014 σ’ ένα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα GUM.