Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στουρνάρας: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Στο Liganews.gr μίλησε ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας, Βαγγέλης Στουρνάρας μετά το «μεγάλο» διπλό στο Κερατσίνι επί της Προδευτικής με 2-1, για την 19η αγωνιστική της SL2.

 

Ο σύλλογος της Κρήτης επανήλθε στην πρώτη τετράδα του β’ ομίλου της Super League 2, κρατώντας απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά, δήλωσε ο φέρελπις τεχνικός:

«Ηταν πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζαμε με μια ομάδα που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέραμε ότι θα δοκιμαστούμε σε μία δύσκολη έδρα, αλλά ανταποκρίθηκαν οι παίκτες στο πλάνο μας. Προηγηθήκαμε με τον Βουό, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, ενώ ήμασταν κοντά να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ αλλά η Προοδευτική μας ισοφάρισε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, πήραμε τα ηνία και καταφέραμε να προηγηθούμε ξανά και φτάσαμε στη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ανταποκρίνονται πολύ καλά. Η Προοδευτική είναι μια ιστορική ομάδα, τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, μας συμπεριφέρθηκαν άψογα».

Πως βλέπετε τη μάχη της κορυφής;

«Τρεις ομάδες ξεχώρισαν Κηφισιά, Καλλιθέα και Απόλλων Σμύρνης. Τρεις πολύ καλές ομάδες. Η Κηφισιά με νίκη σήμερα κατά 70% έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα».

Η συνέχεια για τον ΟΦΙ:

«Για τη συνέχεια, μένουν δέκα αγωνιστικές, υπάρχει κούραση στην ομάδα. Θα δοκιμάσουμε νέα παιδιά ώστε να πάρουν ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια. Να εξελιχθούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να διατηρηθούμε όσο ψηλότερα μπορούμε στη βαθμολογία», ενώ κλείνοντας έστειλε τις ευχές του: «Εύχομαι χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο. Υγεία σωματική και ψυχική σε όλους»