Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο κάδρο οι ανανεώσεις για τα Χανιά

Στα Χανιά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά από την αποχώρηση του Γιάννη Ταουσιάνη με προορισμό την Εθνική Ελπίδων και μένει να φανεί τι θα γίνει με το ανοιχτό μέτωπο των ανανεώσεων.

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή – που τελικά δεν πήρε «σάρκα και οστά» – ακολούθησαν οι ανανεώσεις με Καλούδη Λεμονή, Βενιζέλο Πενταράκη, Ηλία Τσέλιο και Αγγελο Κόλα.

Πλέον η κατάσταση είναι μπερδεμένη για τις υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις (Κατσούρι, Νίκολιτς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Ντίαζ), με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να μοιάζει δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα (ο Μαζουλουξής υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Κηφισιά).

Ηδη έχουν αποχωρήσει δύο σημαντικά και βασικά στελέχη, οι Νίλι και Γιώργος Μάναλης, κάτι που σημαίνει – σε περίπτωση που αποχωρήσουν κι άλλοι βασικοί παίκτες όπως οι Μαζουλουξής, Μπάτζιος κ.α. – ότι ο νέος προπονητής που θα έρθει μαζί με τη διοίκηση θα έχουν περισσότερη δουλειά σε σχέση με αυτή που αναμενόταν για τον καταρτισμό του ρόστερ εν όψει νέας σεζόν.

Πηγή: athlitiko