Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο πλευρό της SL2 η ΕΠΟ – Συνεχίζεται η αναστολή του πρωταθλήματος!

Άνθρωποι της Super League 2 επισκέφτηκαν τον Τάκη Μπαλτάκο και συζήτησαν για το μείζον ζήτημα του ποσοστού του στοιχήματος, με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ να στέκεται στο πλευρό τους

Αντιπροσωπεία της Super League 2, με επικεφαλής τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο, είχε σήμερα (14/02) το μεσημέρι συνάντηση με τον Τάκη Μπαλτάκο.
Στόχος των ανθρώπων της δεύτερης κατηγορίας ήταν να μάθει δια ζώσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα προβλήματα που προκύπτουν από το… ψαλίδι στην επιχορήγησή από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Μάλιστα, βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να τον ακούσουν να λέει ότι είναι στο πλευρό της Super League 2 και πως στηρίζει τον αγώνα που δίνει!

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, λύση προκειμένου οι ομάδες να πάρουν τα χρήματα που θέλουν και τα οποία δικαιούνται, έτσι ώστε να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, δεν βρέθηκε…

Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα αγωνιστική δράση δεν προβλέπεται να υπάρξει ούτε και αυτή την εβδομάδα.

Με την αναστολή της Super League 2 να συνεχίζεται για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, συνεπώς και ταυτόχρονα τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα.

«Αντιπροσωπεία της Super League 2 επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκο. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Πηγή: sport-fm.gr