Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο πρωτάθλημα ήταν αλλιώς για την Μινωική (1-2)

Η Μινωική έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη που σκόραρε δις, πήρε τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-2 του Εργοτέλη για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Παιχνίδι που δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα του αγώνα του Κυπέλλου, προ τριών ημερών πραγματοποιήθηκε στο Μαρτινέγκο, με τη Μινωική να παίρνει τεράστια βαθμολογική ανάσα με τη νίκη 1-2 κόντρα στον Εργοτέλη.

Από τα πόδια του Δημήτρη Ανδρεαδάκη προήλθαν και τα δύο τέρματα για την “Μπάρτσα” που είχε και χαμένο πέναλτι, ενώ ο Σαμπροβαλάκης μείωσε για τον Εργοτέλη με εκτέλεση πέναλτι

Στο 38′ ο ικανός μέσος της Μινωικής προσπάθησε με εκτέλεση φάουλ να δώσει πορεία στη μπάλα προς το τέρμα, την οποία ωστόσο δεν ακούμπησε κανείς και κατέληξε στα δίχτυα του Χαλκιαδάκη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Νωρίτερα ο Κουτάντος είχε δοκάρι για τον Εργοτέλη, στη  μοναδική φάση στο πρώτο μέρος για το σύνολο του Γιώργου Βλατά.

Ξεκίνημα στην επανάληψη με την Μινωική να βρίσκει και δεύτερο γκολ, με σκόρερ ξανά τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη, ο οποίος αυτή τη φορά σούταρε απευθείας για το 0-2 στο 58′.

Στο 62′ ο Εργοτέλης κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Σαμπροβαλάκη το οποίο κέρδισε ο Περσκέφα, με την απόφαση του Φ. Παπαδάκη να προκαλεί έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Στο 70′ ήταν η σειρά της Μινωικής να κερδίσει πέναλτι με τον Μαρκόπουλο, ωστόσο ο Ανδρεαδάκης δεν μπόρεσε να κάνει χατ-τρικ από την “άσπρη βούλα” με τον Χαλκιαδάκη να τον νικά, όπως και τον Ψαρρά που προσπάθησε να επωφεληθεί στη συνέχεια της φάσης.

Στο 80′ ο Εργοτέλης άγγιξε την ισοφάριση, όμως ο Ντίσα όντας ολομόναχος από την μικρή πλάσαρε άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, με το 1-2 να είναι το τελικό σκορ στο Μαρτινέγκο.

Μινωική (Μπάμπης Ντάγκινης): Αμπατζής, Καστελλιανάκης, Καραντινάκης, Τσαμπουράκης, Ψαρράς, Γιακουμάκης, Ανδρεαδάκης Δ. (75′ Ρεμιγιάκης), Μαρκόπουλος, Ανδρεαδάκης Κ., Χαλκιαδάκης (75′ Μαγάκης), Πατσάκης (70′ Ρουμελιώτης)

Εργοτέλης (Γιώργος Βλατάς): Χαλκιαδάκης, Περσκέφα, Μαυροειδής (76′ λ.τ Σπανάκης), Ντάγια (46′ Βασιλάκης Μ.), Κορνάρος, Χότζα, Σκούφος, Κόκκινος (54′ Σφακιανάκης), Σκούρα (46′ Ντίσα), Σαμπροβαλάκης, Κουτάντος