Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο τεχνικό τιμ του Ηροδότου ο Τ. Τριανταφύλλου

Ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Ηροδότου με τον Τάσο Τριανταφύλλου.

Αυτοί οι δύο… πάνε πακέτο. Ήταν, έτσι, δεδομένο πως μετά τη συμφωνία με τον Βασίλη Κρασανάκη θ’ ακολουθούσε και αυτή με το νεαρό προπονητή, ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού. Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την πρόσληψη ενός μεγάλου γκολτζή των κρητικών και όχι μόνο γηπέδων αλλά και ενός αξιόλογου και ικανότατου τεχνικού όπως έχει δείξει στα πρώτα του προπονητικά βήματα. Τάσο Τριανταφύλλου σε καλωσορίζουμε στον Ηρόδοτο και στη Νέα Αλικαρνασσό. Ο Τάσος θα είναι ο βοηθός και στενός συνεργάτης του νέου προπονητή μας Βασίλη Κρασανάκη στην τεχνική ηγεσία και πιστεύουμε ότι ως διοίκηση πράξαμε αυτό που πρέπει και αρμόζει στο όνομα, στη φανέλα και στην ιστορία του Ηροδότου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

O Τάσος Τριανταφύλλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πορεία του μέσα στα γήπεδα και τα κατορθώματά του μιλούν από μόνα τους για τον MR GOAL! Mε πάνω από 22 χρόνια σπουδαίας διαδρομής, πάνω από 450 συμμετοχές και περισσότερα από 210 γκολ. Γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1979 και αποτελεί γέννημα – θρέμμα του ΠΟΑ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΠΟΑ με δάσκαλο τον Ράικο Γιάνγιανιν, παίρνοντας γρήγορα “προαγωγή” για την πρώτη ομάδα. Με δικά του γκολ τη σεζόν 2002-2003 οδήγησε τον ΠΟΑ από το Περιφερειακό στην Γ’ Εθνική. H επιβράβευση ήρθε με την πρόταση του ΟΦΗ, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και παίζοντας στην Α’ Εθνική. Μετά από 2,5 χρόνια στον Όμιλο, η επόμενη ομάδα του ήταν ο Ιωνικός ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στον Εθνικό Αστέρα. Ακολούθως μετακόμισε στη Ρόδο, όπου έζησε σπουδαίες στιγμές με τη φανέλα του Διαγόρα, μία άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική και συνολικά 82 συμμετοχές και 32 γκολ. Μετά τον Διαγόρα, ο έμπειρος φορ έπαιξε στην Καλλονή (άνοδος από την Γ’ Εθνική στην Football League), στην Γλυφάδα και στην Επισκοπή (άνοδος από την Γ’ Εθνική στην Football League). Μάλιστα στην ομάδα του Ρεθύμνου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με 15 γκολ.

Στα μέσα Μαρτίου του 2021 πήγε στον Πόρο με σπουδαία προσφορά στα τελευταία παιχνίδια, εκεί που πραγματικά… έκαιγε η μπάλα! Με τη δική του μεγάλη βοήθεια η ομάδα παρέμεινε στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησε ο Ρωμανός στον οποίο αγωνίστηκε σε κάποια ματς με την ομάδα να εντυπωσιάζει και να οδηγεί την κούρσα στην Α1 ΕΠΣΗ. Προπονητικά ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ, συνέχισε στις Ακαδημίες του Ρωμανού, ενώ με τον Βασίλη Κρασανάκη ήταν μαζί πέρυσι στον Κρουσώνα κατακτώντας το Κύπελλο ΕΠΣΗ και φτάνοντας μια ανάσα από το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ το οποίο κατέκτησε τελικά στο φώτο φίνις ο ΠΟΑ. Φέτος, στο ξεκινημα της σεζόν, καθοδήγησε ως προπονητής τους Νέους Αλμυρού στην Α2 ΕΠΣΗ».