Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Στράβωσε” από την αρχή το ματς με την Προοδευτική για τον Ερμή Ζωνιανών!

Η… κακή εκκίνηση κόστισε στον Ερμή

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε από την Προοδευτική ο Ερμής Ζωνιανών σε ένα παιχνίδι, όπου η αρχή έκρινε πολλά καθώς οι γηπεδούχοι πήραν από το πρώτο τέταρτο προβάδισμα δύο τερμάτων και μετά ήταν πολύ δύσκολο για την κρητική ομάδα να επιστρέψει παρ’ ότι προσπάθησε αρκετά.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Ερμή Ζωνιανών στον Κορυδαλλό καθώς μόλις στα πρώτα δεκαέξι λεπτά βρέθηκε να χάνει ήδη με 2-0!

Ο Παπουτσογιαννόπουλος ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά την ομάδα της Προοδευτικής στο 10′, ενώ στο 16′ ο Σταθόπουλος έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων!

Η απάντηση του Ερμή Ζωνιανών δεν άργησε να έρθει με την ομάδα του Ρεθύμνου να μειώνει σε 2-1 μόλις στο 25′ με τον Αυγουστάκη.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι την ανάπαυλα παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη ο Ερμής πάλεψε να ισοφαρίσει, όμως τελικά η Προοδευτική ήταν εκείνη που έφτασε στο τρίτο τέρμα με τον Γαβρά στο 75′ και έτσι διαμορφώθηκε το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Προοδευτική: Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος (30′ Γαβράς), Παπαγεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βουργουντζής (90′ Κολαβάδης), Γκόγκας, Κουτσούμπας, Λαζαρίδης, Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος (80′ Δρόσης)

Ερμής Ζωνιανών: Χρήστου, Αυγουστάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Βιτώρος (40′ Κουκούλης), Ρουμπάκης, Πλιάτσικας, Κεφαλούκος (80′ Τουρνάκης), Κωστάκης, Σκουτέλης (90′ Χασουράκης)