Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στρ. Κοτζαμάνης: “Aπαράδεκτη, προκλητική και εξευτελιστική η σημερινή διαιτησία”

Λάβρος κατά της διαιτησίας στο σημερινό ματς με τον Άρη Πετρούπολης ήταν ο γενικός αρχηγός του Γιούχτα Στράτος Κοτζαμάνης που στη δήλωση που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για μια απαράδεκτη, προκλητική και εξευτελιστική διαιτησία. 

Αναλυτικά η δήλωση του Στράτου Κοτζαμάνη: 

“Σήμερα ήταν μια πολύ κακή αγωνιστική μέρα για την ομάδα μου. Πρώτον θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Άρη Πετρούπολης για την άψογη φιλοξενία!!!! Δεύτερον ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου γιατί δεν μπορέσαμε να τους προστατέψουμε από μια απαράδεκτη, προκλητική και εξευτελιστική διαιτησία.

Παράλληλα θα ήθελα να τους συγχαρώ για την συμπεριφορά τους απέναντι σε αυτή την εξευτελιστική διαιτησία, της οποίας σκοπός ήταν όχι μόνο να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά και να δημιουργήσει όσο το δυνατό περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα. Η ομάδα μας δεν έπεσε στην παγίδα αυτή και βγήκε σχεδόν αλώβητη.

Τέλος να ενημερώσουμε αυτούς τους κυρίους ότι εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί από εδώ και πέρα, με ότι αυτό συνεπάγεται…. Καλή καθαρή Δευτέρα σε όλους!!!!!”