Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στ. Μαρτσάκης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας – Θα πετύχουμε το στόχο»

Την πεποίθηση πώς η βαθμολογική θέση που κατέχει ο ΑΟΑΝ αυτήν την ώρα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικά του εικόνα, εξέφρασε στο PrimeSport, ο ποδοσφαιριστής του σωματείου, Στέφανος Μαρτσάκης.

Αρχικά τόνισε πώς εκείνος κι οι συμπαίκτες του έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους:

«Σίγουρα η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της εικόνα μέχρι στιγμής. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε πάρα πολλά παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην έχουμε πάρει αυτό που αξίζαμε μέχρι στιγμής, με αποκορύφωμα το παιχνίδι κόντρα στην Προοδευτική.»

«ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ»

Έπειτα σχολίασε το επίπεδο του 4ου ομίλου, λέγοντας πώς όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους:

«Βλέπουμε όλοι ότι το επίπεδο στον 4ο όμιλο φέτος είναι πολύ καλό, κατά γενική ομολογία, το καλύτερο των τελευταίων ετών. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους καθώς οι διαφορές είναι πολύ μικρές μεταξύ των ομάδων. Σίγουρα τα περισσότερα αποτελέσματα καθορίζονται από τις λεπτομέρειες καθώς και τη συγκέντρωση των ομάδων.»

«ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ»

Παράλληλα εμφανίστηκε πεπεισμένος πώς ο Άγιος Νικόλαος θα επιστρέψει καλύτερος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ στο τέλος θα έχει πετύχει και το στόχο του:

«Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα της διακοπής πάνω στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει ο νέος μας προπονητής και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια εκτός από καλή εικόνα, θα παίρνουμε κι αυτό που αξίζουμε μέσα στο γήπεδο.

Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, όπου κι αν παίζουμε… και στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πετύχει το στόχο! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία!»