Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στ. Μαυράκης: «Πάμε χωρίς άγχος να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο μας»

Στο Primesport.gr μίλησε ο προπονητής του Γιούχτα 2010, Σταύρος Μαυράκης ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν, με τον Μοχό που εν πολλοίς θα κρίνει και τον τίτλο στον 2ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Γιούχτας 2010 με τον Σταύρο Μαυράκη να βρίσκεται 1,5 μήνα στην τεχνική ηγεσία κατάφερε να σώσει την παρτίδα για τους “πράσινους” και πλέον πηγαίνει χωρίς άγχος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. κόντρα στον Μοχό, που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο Primesport.gr ο τεχνικός του Γιούχτα 2010 δήλωσε: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι για εμάς αγώνας χωρίς πλέον το άγχος του τελευταίου μήνα. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα η οποία παίζει τον τίτλο στην κατηγορία. Θα αγωνιστούμε όπως σε κάθε ματς με στόχο την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα που το τελευταίο διάστημα οι παίκτες μου δείχνουν στο γήπεδο, ώστε να αποχαιρετήσουμε τους φίλους της ομάδας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος της παραμονής για εμένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα, αφού έπρεπε σε 1,5 μήνα να αλλάξω τον τρόπο σκέψης των παικτών που είχαν τους προηγούμενους μήνες. Κάτι που τελικά τα καταφέραμε όλοι μαζί, με την στήριξη της διοίκησης και πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πίστεψαν σε εμένα. Τους ευχαριστώ πολύ.»

.