Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκίνηση στον αποχαιρετισμό Μπαστάκη στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣΗ (εικόνες)

Στην σημερινή προπόνηση της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ στο γήπεδο Αλμυρού έδωσε το παρών ο πρώην ενωσιακός προπονητής κ. Βασίλης Μπαστάκης, όπου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, έχοντας  αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΕ Γιούχτας για να ενταχθεί στο τεχνικό της τιμ (βάσει κανονισμού υπάρχει ασυμβίβαστο συνεργασίας ενός προπονητή με μία ΠΑΕ και μία ομάδα ΕΠΣ).

Ο κ. Μπαστάκης ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όλους, τόνισε ότι ήταν τιμή που συνεργάστηκε με την Μικτη Ομάδα της ΕΠΣΗ και εξέφρασε την σιγουριά του ότι η Μικτή θα φτάσει και φέτος ψηλά.

Στην συνέχεια η Επιτροπή Μικτών Ομάδων, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Πετούσης και ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Βαγγέλης Παπαγγελής παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή κ. Γιώργο Ανωγειανάκη.

Ο κ. Ανωγειανάκης ευχαρίστησε την Επιτροπή και την ΕΠΣΗ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και αφού είχε αρχικά ολιγόλεπτη συζήτηση με τους παίκτες στα αποδυτήρια, έκανε στην συνέχεια την πρώτη του προπόνηση ως ενωσιακός προπονητής.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί στις 15:00 φιλικό παιχνίδι της Μικτής Κ16 με την Κ19 Γιούχτα στο Λίντο ενώ το επόμενο επίσημο παιχνίδι είναι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου εκτός έδρας με τα Χανιά.