Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκλονίζει το αντίο του Χρ. Βασιλάκη στον Γιώργο Γενιτσαρίδη – Η ανάρτησή του

Συγκλονισμένος είναι ο Χρήστος Βασιλάκης, από τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Γενιτσαρίδη, με την οποία του οποίου μάλιστα η Γαρίπα επρόκειτο να διασταυρώσουν τα ξίφη της. 

Ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για το τραγικό γεγονός και του εύχεται καλοστρατιά. 

Η ανάρτηση:

«Αύριο θα ήμασταν στο γήπεδο και θα χαιρόμασταν τον αγώνα των ομάδων μας (Γαρίπα -Ασήμι) με χαρά, γέλιο ,αγωνία και καζούρα. Θα προσπαθούσαμε να σας ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας προσφέρατε εσείς στον πρώτο γύρο. Το μεσημέρι με παίρνει τηλέφωνο ο Γιάννης ο Πρόεδρος και πριν προλάβει να μιλήσει, άρχισα τα τρελά μου…” καλώς τα παιδιά ,καλώς τα τρία μηδέν “. ” Φίλε πρέπει να αναβάλλουμε το ματς πέθανε ο Γιώργος ο Γενιτσαρίδης”. 

Τεράστιο contrast συναισθημάτων για έναν δικό μας άνθρωπο, του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού της κοινωνίας, των επιχειρήσεων φεύγει εντελώς αναπάντεχα και μόλις 47 ετών και αντί να συναντηθούμε στο γήπεδο θα πάμε στο ξόδι του. Ένας παράγοντας λιγότερος ένας φίλος λιγότερος. Σήμερα η ποδοσφαιρική οικογένεια έχει πένθος. Θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του Ασημίου και του Αστερίωνα και στην οικογένεια του Γιώργου του Γενιτσαρίδη. Καλοστρατιά σου Γιώργη.»