Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκλονιστικό βίντεο από το δυστύχημα στην Καλλιθέα με θύμα την 13χρονη (Video)

Συγκλονισμένοι οι μάρτυρες που είδαν το τροχαίο δυστύχημα με την 13χρονη στην Καλλιθέα
Στο συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα ένα 13χρονο κορίτσι να χάσει τη ζωή του, μπροστά στα μάτια της αδερφής του, σε ένα σημείο που έχει χαρακτηριστεί «καρμανιόλα» από τους κατοίκους της περιοχής, αναφέρθηκε η εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις».

Η εκπομπή παρουσίασε ένα βίντεο-ντοκουμέντο, τη στιγμή του τροχαίου και τις αντιδράσεις των περαστικών που έγιναν μάρτυρες του δυστυχήματος με θύμα την 13χρονη.

Όπως προκύπτει, το κίτρινο αυτοκίνητο κινείται επί της λεωφόρου Θησέως στο ρεύμα προς παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος. Έρχεται δηλαδή από το κέντρο της Αθήνας και κατεβαίνει. Φαίνεται να κινείται στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Το βίντεο είναι από το ένα περίπτερο το οποίο βρίσκεται στο ακριβώς αντίθετο ρεύμα, ακριβώς δηλαδή από απέναντι. Η κάμερα καταγράφει την πορεία του αυτοκινήτου προτού παρασύρει το 13χρονο κορίτσι.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας, βρίσκονται από χθες στο σημείο και συλλέγουν βίντεο για να καταλάβουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το συγκεκριμένο δυστύχημα. Επίσης το αυτοκίνητο φαίνεται να είχε μεγαλύτερη ταχύτητα από την επιτρεπόμενη σε μια κατοικημένη περιοχή.

Ένα ζήτημα που πρέπει επίσης να κληθούν να απαντήσουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας που κάνουν και την προανάκριση, είναι αν το 13χρονο κορίτσι περνούσε από τη διάβαση των πεζών ή από κάποιο άλλο σημείο.