Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήρια της ΕΠΣΗ στο Μ. Λυσάνδρου

Η ηρακλειώτικη Ένωση συνεχάρη τον Μηνά Λυσάνδρου.

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της έστειλα τα συγχαρητήρια της στο Μηνά Λυσάνδρου για την εκλογή του ως νέο πρόεδρο της Super League.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζουν τα ολόθερμά τους συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της Super League 1 κ. Μηνά Λυσάνδρου.

Είναι τιμή για την ΕΠΣΗ και το ποδόσφαιρο του τόπου μας η παρουσία του κ. Λυσάνδρου ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και πλέον ως νέος πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Λυσάνδρου θα φέρει εις πέρας τον δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνει, αποτελώντας το σημείο αναφοράς προκειμένου να φέρει την ενότητα και την ομοψυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άλλωστε και η προηγούμενη θητεία του στην Super League 1 κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη, αφήνοντας ξεκάθαρα το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαστε σίγουροι ότι και η δεύτερη θητεία του στον προεδρικό θώκο θα είναι ακόμα περισσότερο γόνιμη και δημιουργική…».