Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συμφωνία Χάμες Ροντρίγκεζ – Γαλατάσαραϊ!

Η ισπανική εφημερίδα As κάνει λόγο για συμφωνία Γαλατά-Χάμες, ενώ άμεσα ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να επιτευχθεί deal κάτι που σημαίνει πως ο Κολομβιανός πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση

Οι… σειρήνες γύρω από το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζονται! Το Σάββατο, η ισπανική εφημερίδα «AS» ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά, αφού μετά τα τουρκικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έρχεται να πάει ένα βήμα παραπέρα το εντονότατο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της, οι Τούρκοι έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο και πλέον απομένει… μόνο ο Ολυμπιακός.

Συνεχίζοντας, η AS επιβεβαιώνει από την πλευρά της όλα όσα ανέφεραν και οι Τούρκοι το τελευταίο διάστημα, ότι δηλαδή από μέρα σε μέρα, στα γραφεία του Ολυμπιακού θα φτάσει και η επίσημη πρόταση της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος για τον παίκτη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, η Γαλατά έχει εξουσιοδοτήσει τον διάσημο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες να τρέξει την υπόθεση.

Προς ώρας, από το Λιμάνι τονίζεται ότι όχι μόνο ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά υπάρχει και η πρόθεση να επεκταθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πηγή: sdna.gr