Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση Ερασιτέχνη Ηροδότου με Αναστασάκη – Τι συζητήθηκε

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας & Πρασίνου Ηρακλείου, κ. Γιάννη Αναστασάκη είχε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ηροδότου.

Θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών, οι εγκαταστάσεις των γηπέδων στη Νέα Αλικαρνασσό, με την συνάντηση να πραγματοποιείται σε πολύ καλό κλίμα και τον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο, να ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο για την συμβολή και στήριξη του.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας & Πρασίνου Ηρακλείου κο Αναστασάκη Γιάννη , κο Δημήτρη Γιαουρτά, Δημοτικό Σύμβουλο Ηρακλείου και μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ηροδότου(συγκεκριμένα κο Σωκιανού Στέλιου, Γενικού Διευθυντή ,κα Κουντουράκη Έλενα, Αντιπρόεδρο Οικονομικών και κο Βασίλη Χωραΐτη, Πρόεδρο Νέων Ηροδότου )όπου συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις εγκαταστάσεις των γηπέδων και των Ακαδημιών της Αλικαρνασσού. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα,για το τι μέλλει γενέσθαι από και πέρα ,για αποπερατωθούν έργα που αφορούν συντηρήσεις και βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο για την συμβολή του μεχρι τώρα και την στήριξη του στο πλευρό των Ακαδημιών της Αλικαρνασσού.»