Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισε νικηφόρα ο Αετός Ανωγείων

Ο Αετός Ανωγείων επιβλήθηκε 2-0 των Ασιτών και βελτίωσε τη συγκομιδή του.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Το ματς είχε από νωρίς καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη στιγμή στο 24’ με τον Κανταρτζή, που δε σημάδεψε σωστά.

Τρία λεπτά αργότερα, πάντως, ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι… ανέβασαν στροφές προς το τέλος του πρώτου μέρος και είχαν δύο ευκαιρίες, στο 41’ με τον Ζ. Κοπιδάκη και στο 45’ με τον Κάτελα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν άλλαζε, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 83’, όταν ο Αγγέλης με τρομερό σουτ πέτυχε το 2-0 για τον Αετό.

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Δεληγιαννίδης (66’ Αγγ. Σπαχής), Κλάδος, Χανιωτάκης, Κωνσταντάκης, Ζωνάκης, Ε. Σπαχής, Αγγέλης (84’ Δρίτσας), Κανταρτζής (66’ Κωνσταντινίδης), Κολιοραδάκης (Α. Κεφαλογιάννης), Ξυλούρης (66’ Οικονομάκης).

Ασίτες: Πενταράκης (46′ λ.τρ. Φουντουλάκης), Παρασύρης (55’ λ.τρ. Γ. Κοπιδάκης), Κάββαλος, Τριανταφύλλου, Μανωλιτσάκης, Ζ. Κοπιδάκης (77’ Φαλατάκης), Ε. Ρουμπάκης (46’ λ.τρ. Αναστασάκης), Σφακιανάκης, Κ. Ρουμπάκης, Κάτελας, Λιανδράκης (68’ Σταματάκης).