Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισε στις επιτυχίες η ανώτερη Ανάληψη – “Τριάρα” κόντρα στο Λίντο!

Συνεχίζει στις επιτυχίες η Ανάληψη

Μία ακόμη νίκη την τέταρτη συνεχόμενη χωρίς να δεχτεί γκολ για ένα ακόμη ματς πανηγύρισε η Ανάληψη κόντρα στο Λίντο επικρατώντας με σκορ 3-0 για ακόμη μία φορά, όπως και στα δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια!

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γκούρο Ε., Βλάχος και Κοκκινάκης.

Από την πλευρά του Λίντο η πιο καλή στιγμή χάθηκε στο 10′ με τον Χαμαλάκη να προλαβαίνει σωτήρια την μπάλα πριν περάσει την γραμμή!

Στην συνέχεια η Ανάληψη πήρε την κατοχή και τα ηνία του παιχνιδιού είχε δύο δοκάρια με Βλάχο και Γκούρο Ε. με τον τελευταίο να σκοράρει στο 45′ με σουτ εντός περιοχής και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… φόρα στην επανάληψη χάρις στο γκολ που σημείωσαν στο τέλος του πρώτου μέρους και έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Βλάχο, ο οποίος στο 47′ έκλεψε την μπάλα εκτός περιοχής και με πλασέ εντός περιοχή έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με φανταστικό τελείωμα εκτός περιοχής στο “Γ” ο Κοκκινάκης στο 80′ έπειτα από κόψιμο του Μουντράκη!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με τους Βαρδάκη και Φρέσκο σε δύο περιπτώσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Ανάληψη: Σφύρλας, Καργιωτάκης Γ., Μονιάκης, Χαμαλάκης, Βλάχος (65′ Αργυρός), Γκούρο Ε. (75′ Σπανάκης), Καργιωτάκης Μ. (65′ Γκούρο Λ.), Κοζυράκης (65′ Μουντράκης), Περβολαράκης, Ρογκέστ (75′ Θεοδωράκης), Κοκκινάκης

Λίντο: Μακρυδάκης, Λούκα, Αδαμάκης, Τζιράκης (65′ Παχιγιαννάκης),  Βαρδάκης (80′ Τρυφίδης), Μαυρής, Ζουραράκης (65′ Προβιδάκης), Γιακουμάκης, Δεσποτόπουλος (80′ Καρακωνσταντάκης), Φρέσκος, Δασκαλάκης (65′ Παπάζογλου)