Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισε στις επιτυχίες και ανέβηκε στην 5η θέση ο Ρούβας!

“Καθάρισε” από το ημίχρονο και πάτησε πεντάδα ο Ρούβας

Μία ακόμη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ρούβας, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-1 του Ποσειδώνα σε ένα παιχνίδι που μπήκ συγκεντρωμένος από την αρχή, προηγήθηκε νωρίς και κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη νίκη.

Από την άλλη ο Ποσειδώνας πάλεψε από την μεριά του κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι εκείνη της Γέργερης και κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής με τον αρχηγό του, τον Ασλαματζίδη, στο 87′ διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκορ.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Χριστοφοράκης, Μαστραχάς, Σεΐχ και Κουτσογιαννάκης.

Ο Χριστοφοράκης άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα μετά από παράβαση που κέρδισε ο Τσατσάκης στο 6′!

Η δεύτερη σημαντική στιγμή στο ματς άνηκε και εκείνη στον Ρούβα με τον Χριστοφοράκη με το πλασέ του από αριστερά να αποκρούει ο τερματοφύλακας.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Καρλή να του λέει “όχι”!

Επτά λεπτά αργότερα είδαμε την πρώτη καλή στιγμή για τον Ποσειδώνα με ένα σουτ του Ασλαμαντζίδη εκτός περιοχής να περνάει άουτ.

Ο Ρούβας είχε δύο ακόμη τέρματα όμως για το πρώτο μέρος καθώς αρχικά στο 40′ ο Σεΐχ έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κουτσογιαννάκης με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Ρούβας μπήκε με την ίδια φόρα και στην επανάληψη και με σκόρερ τον Μαστραχά με κοντινό πλασέ έκανε το 4-0 στο 48′!

Το μόνο που κατάφερε ο Ποσειδώνας ήταν να μειώσει στο τελικό 4-1 στο 87′  με τον Ασλαματζίδη με σουτ εντός περιοχής.

Συνθέσεις:

Ρούβας: Ιατράκης, Χριστοφοράκης (60′ Γρηγορούδης), Κουτσογιαννάκης, Σεΐχ (65′ Γαλανός), Τσατσάκης (46′ Μαστραχάς), Καλεμάκης, Κουτεντάκης (65′ Δεσίπρης), Απλαδάς, Ντέτσικας (30′ Ζερβός), Πηρουνάκης, Χριστοδούλου

Ποσειδώνας: Καρλής, Ασλαμαντζίδης, Ανδρεαδάκης, Αποστολάκης, Κουρλετάκης, Σωμαράκης, Σαϊτάκης (80′ Μαλλιωτάκης, , Σμαραγδάκης (46′ Κορνελάκης), Τζωρμπατζάκης (80′ Λαμπράκης), Βούρλος (46′ Μποζατζίδης), Λαδομένος (60′ Βλαχάκης)