Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεργασία με τον ΠΟΑ για την ακαδημία της Τυλίσου.

Σημαντική εξέλιξη για τους «πράσινους».

Η Τύλισος έκανε γνωστό ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ άρχισε συνεργασία με την ακαδημία του ΠΟΑ. Η σχετική ενημέρωση:

«Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου ανακοινώνει την Έναρξη των εγγραφών καθώς και την συνεργασία της με την Ακαδημία του  Π.Ο.ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ . Μια συνεργασία που θα ανεβάσει ένα ακόμη σκαλοπάτι την Ομάδα μας αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του Π.Ο.ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ.

Η Ακαδημία μας έχει ως στόχο την σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά,  καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα στοχεύοντας σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις φυσικές,νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Εκτός από τα μυστικά του ποδοσφαίρου τα παιδιά θα διαπαιδαγωγηθούν και σε αξίες όπως : 1) Το ευ αγωνίζεσθαι.

2)Η συμμετοχή – συνεργασία.

3)Ο αυτοέλεγχος – αυτοσεβασμός

4)Η σημασία της προσπάθειας

Η σημαντική και η διαρκής προσπάθεια για την αναβάθμιση της ακαδημίας μας προς όφελος των παιδιών μας ήταν,είναι και θα είναι ο απόλυτος και πρωταρχικός μας στόχος! Παρακαλούνται όσοι μικροί αθλητές αλλά και αθλήτριες ενδιαφέρονται να εγγραφούν, να προσέρχονται εις το γήπεδο της Α.Ο.ΤΥΛΙΣΟΥ καθημερινά από 17,00 εώς 21,00».