Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει ανοδικά η Φαιστός

Η Φαιστός επικράτησε 1-3 της Ομόνοιας Καλλιθέας και συνέχισε την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Στο ματς που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι μεσαρίτες ήταν πιο ουσιαστικοί, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες της και πήραν ένα πολύτιμο «διπλό». Οι ηττημένοι, από την άλλη, έμειναν στο μηδέν και δε βελτίωσαν τη συγκομιδή τους.

Στο 20’ ο Νικολιδάκης άνοιξε το σκορ, ενώ  πέντε λεπτά αργότερα ο Αντ. Παπαδάκης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στον Κτιστάκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Πριν κλείσει, πάντως, το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43’, ο Πουλακάκης σημείωσε το 1-2.

Στην επανάληψη η Ομόνοια είχε δοκάρι και μία καλή φάση με τον Πουλακάκη, ενώ και η Φαιστός είχε τις δικές της σημαντικές στιγμές. Στο 70’, ωστόσο, «χτύπησε» και πάλι ο Νικολιδάκης, που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 1-3.

Ομόνοια: Κτιστάκης, Παρασύρης, Λιακάκης, Μπαφάκης, Γεωργαλής (75’ Κυπριωτάκης), Καραδάκης (60’ Γούρλας), Λουκάκης (75’ Διαλυνάς), Μπαντούνας, Σαμπροβαλάκης (60’ Τσαλίχης), Πουλακάκης, Μπουλούκας (60’ Αξιώτης).

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Ντόκο, Kιουρμουτζακης, Γρηγοράκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Α, Παπαδάκης Σ, Νικολιδάκης Α , Ντρέκα, Αλμπάν Μαυρογιάννακης.