Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει να… χαμογελάει η Φαιστός

Η Φαιστός συνέχισε την πολύ καλή της πορεία και νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου.

Οι μεσαρίτες πανηγύρισαν το δεύτερο σερί «τρίποντο» τους, ενώ οι «πράσινοι» μπορεί να έχασαν, ωστόσο, παρά τα προβλήματα τους, απέδειξαν ότι βελτιώνονται διαρκώς και μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 23’ ο Αντ. Παπαδάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Νικολιδάκης σημείωσε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 57’ ο Πρένκα με τρομερό σουτ από περίπου 30 μέτρα «έγραψε» το 2-0 και ουσιαστικά.. έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Γιάννη Νικολιδάκη. Το σύνολο του Χρήστου Μουρτζάκη, πάντως, δεν… παράτησε το ματς, απείλησε με τον Τιγκίρη και μείωσε στο 85’ με τέρμα του Λυραράκη. To 2-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και η Φαιστός κατέκτησε το «τρίποντο», που την κρατάει ψηλά στη γενική κατάταξη.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Πρένκα, Κιουμουρτζάκης, Ντόκο, Σκαντζάκης, Αντ. Παπαδάκης, Γ. Παπαδάκης, Στ. Παπαδάκης, Άλλα, Ντέκα, Νικολιδάκης.

ΠΟΗ: Κακουλάκης, Φουντουλάκης, Μαραυγάκης (70’ Βασιλάκης), Σελαμάι, Κορνελάκης (80’ Σταυρακάκης), Τσαγκαράκης, Χαϊντίνι, Σταμπούλος (60’ Χότζα), Τζιρίτας, Τιγκίρης, Λυραράκης.