Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει στην Αναγέννηση ο Βερτούδος

Με επιτυχία έκλεισε ένα εσωτερικό… μέτωπο η Αναγέννηση.

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Βερτούδο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η οικογένεια της Αναγέννησης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Βερτούδο. Στην κοινή πορεία μας, ο παίκτης έχει συμβάλει στα μέγιστα, ενώ σε αρκετά παιχνίδια προέβαλε την ηγετική του μορφή με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί «καθοριστικός» μέσα στο παρκέ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το κοινό όραμα και την ιδεολογία ανανέωσε και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Αναγέννησης και το 2024-2025.

Ο Νίκος αγωνίζεται στις θέσεις των guard, έχει ύψος 1,91 και εμπειρία οσον αφορά τις εθνικές κατηγορίες. Στο παρελθόν έχει ακονιστεί στην Α2 Εθνική την Β Εθνική και τη Γ Εθνική με Δούκα, Ιωνικό Νίκαιας, Πρωτέα Βούλας και Τρίτων. Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο».

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση, ο Βερτούδος είπε: «Είμαι χαρούμενος που θα είμαστε σχεδόν όλοι μαζί για άλλη μια χρονιά! Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και τυχεροί. Κλείνοντας, να βοηθήσουμε τα καινούργια παιδιά να εγκλιματιστούν και όλοι μαζί να πετύχουμε του στόχους της ομάδας και του coach!».