Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει στον ΑΟΑΝ ο Κοκολάκης

Ανανέωσε τη συνεργασία του με το Νικήτα Κοκολάκη ο ΑΟΑΝ.

Ο νεαρός τεχνικός συνεχίζει στο τεχνικό τιμ του Αγίου Νικολάου και την ερχόμενη περίοδο. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Νικήτα Κοκολάκη, ο οποίος παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και στη θέση του γυμναστή.

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς τις δύο προηγούμενες και η ανανέωση της συνεργασίας μας είναι μια σημαντική υπόθεση.

Ο κ. Κοκολάκης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B’ και πιστοποίησης στις νέες τεχνολογίες από την statsports, ενώ διαθέτει και εξειδίκευση στην ποδοσφαιρική διατροφή και απόδοση.

Ευχόμαστε να συνεχιστεί η καλή δουλειά και τη νέα περίοδο, για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας!»

«Ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις»

Σε δήλωση του για την συνέχιση της συνεργασίας, ο γυμναστής της ομάδας μας, κ. Κοκολάκης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΑΟΑΝ. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών μας, ως προς την επίτευξη των στόχων μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις».