Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις ο ΑΟΤυμπακίου – Νίκησε με τριάρα και τον Ποσειδώνα!

Άλλο ένα παιχνίδι σε άψογο συνδυασμό άμυνας – επίθεσης και νέα νίκη για τον ΑΟΤυμπακίου

Συνεχίζει να παράγει φάσεις και να σκοράρει κατά ριπάς μπροστά, ενώ παράλληλα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και στην άμυνα ο ΑΟΤυμπακίου, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 του Ποσειδώνα συνεχίζοντας με το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Μία ακόμη παράσταση επιθετικού ποδοσφαίρου από την ομάδα του ΑΟΤυμπακίου, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 του Ποσειδώνα εντός έδρας και έκανε το 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ!

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μεταξάκης (2), και Γερακιός σε ένα παιχνίδι, το οποίο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ντελάκη, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση μετά από σύγκρουση με παίκτη της ομάδας του Τυμπακίου (Διαβάστε εδώ περισσότερα).

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και δημιουργούσαν αρκετές απειλές μπροστά από την εστία του Ποσειδώνα με τον Μεταξάκη με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού να είναι εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τον ΑΟΤ με σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια το σκορ στο 1-0 καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τον Ποσειδώνα και έφτασαν στο δεύτερο τέρμα με τον Στεφανάκη στο 71′ και σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μεταξάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον ΑΟΤ με τον Ποσειδώνα να μην καταφέρνει να κάνει κάτι στα τελευταία λεπτά και να μην παίρνει κάποιο βαθμό από το Τυμπάκι.

Συνθέσεις:

ΑΟΤυμπακίου: Βλαχάκης, Γερακιός, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Σαβουιδάκης, Στεφανάκης, Μεϊρέλες, Παραθυράς, Μεταξάκης, Παπανδρέου, Χαϊντίνι

Ποσειδώνας: Ροδιτάκης, Αποστολάκης, Κουρλετάκης, Λυμπερίδης, Μαυράκης, Ντελάκης, Ασλαματζίδης, Μόγια, Σαϊτάκης, Φουλεδάκης, Χαριστάκης