Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον ΑΟΑΝ – Στα «μπλε» για τρίτη σεζόν ο Πλουσής

Ακόμα ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας του Αγίου Νικολάου και την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για τον Βασίλη Πλουσή ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΑΟΑΝ για τρίτη διαδοχική σεζόν. Ο 37χρονος αμυντικός αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας και θα συνεχίσει να υπηρετεί τον σύλλογο υπό τις οδηγίες του Αντώνη Ανδρουλάκη. 

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζει «κυανόλευκος» ο Βασίλης Πλουσής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλουσή.

Ο 37χρονος αμυντικός, ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας για την ομάδα μας τις προηγούμενες σεζόν θα φοράει ξανά την κυανόλευκη φανέλα, συνεχίζοντας να αποτελεί μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.

Η ποιότητα, η εμπειρία και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του, είναι πολύτιμα συστατικά που χρειάζεται η ομάδα μας, αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους. Σε συνδυασμό με την προσφορά του τόσο στην ανασταλτική λειτουργία, όσο και στην ανάπτυξη και τον δημιουργικό τομέα, τον κάνουν απαραίτητο για την ομάδα μας, ως ένας εκ των αρχηγών της άλλωστε.

Ευχόμαστε υγεία και πάντα με τον επαγγελματισμό που κουβαλάει, να βοηθήσει για μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας!