Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σχόλιο: Απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στον Ανθεστίωνα και προσφέρουν θέαμα

Ο Χάρης Σκανδάλης σχολιάζει την χθεσινή εμφάνιση του Ανθεστίωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ!

Ο Ανθεστίων ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και όχι απλώς πέτυχε μία ευρεία νίκη απέναντι στις Ασίτες (1-5) αλλά έπαιξε κατά διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο, που σπάνια βλέπουμε στα τοπικά πρωταθλήματα!

Η ομάδα του Θραψανού έχει αποκτήσει από την περσινή σεζόν μία ταυτότητα ως ομάδα και αυτό οφείλεται στον προπονητή της, Βασίλη Πλεσίτη, με τους παίκτες να τον αντιμετωπίζουν ως δάσκαλο και μέντορα! Η ηρεμία και ο σεβασμός που βγάζει ο κ. Πλεσίτης στον πάγκο εμπνέει το νεανικό ρόστερ της ομάδας. 

Σίγουρα είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις από τώρα για το τι θα γίνει έως το τέλος της σεζόν, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» σίγουρα φαίνονται βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή ομάδα, η οποία να θυμίσουμε ότι τερμάτισε στην 5η θέση της Α1 ΕΠΣΗ με 57 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Τυμπακίου (76 βαθμούς), 2ο Ρωμανό (73 βαθμούς), 3ο ΠΑΟΚρουσώνα (63 βαθμούς) και 4η ΑΕΚατσαμπά (59 βαθμούς). 

Στο ματς κόντρα στις Ασίτες, είδαμε εξαιρετικούς συνδυασμούς από τους μεσοεπιθετικούς του Ανθεστίωνα, όπου μπορούμε να πούμε ότι ανά διαστήματα «έκρυβαν» την μπάλα και σίγουρα απέδωσαν εξαιρετικό θέαμα για τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Κρουσώνα!

Το σίγουρο είναι ότι από αυτό που είδαμε από τον Ανθεστίωνα, οι παίκτες δείχνουν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και μόνο κέρδος μπορεί να έχει για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ να βλέπουμε ανάλογες εμφανίσεις από αυτή την ομάδα, η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον για ακόμα μία σεζόν.