Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σωματείο Φίλων Ηροδότου «Αν έχετε φιλότιμο παραιτηθείτε, είστε ανεπιθύμητοι – Αν η κατάντια είχε πρόσωπο θα είχε το δικό σας»

«Βάλατε ταφόπλακα σε οποιαδήποτε ελπίδα είχαμε» σημειώνει στην ανακοίνωση του το Σωματείο Φίλων του Ηροδότου.

Καυστική ανακοίνωση με στόχο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού εξέδωσε το Σωματείο Φίλων του Ηροδότου, τονίζοντας πώς μερικοί από τους παίκτες θα έπρεπε να πληρώνουν για να φοράνε την φανέλα της προπόνησης αυτής της ομάδας.

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι τα λόγια και η υπομονή στέρεψαν και καλεί την διοίκηση απόψε κιόλας, αν έχει φιλότιμο να παραιτηθεί αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, είναι ανεπιθύμητοι.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αν η κατάντια ειχε πρόσωπο,σήμερα θα είχε το δικό σας…Αλλά που να βρείτε ντροπή όταν δεν ξέρετε σε ποια ομάδα είστε,ποια ομάδα υπηρετείτε και τι εκφράζει; Τόσο καιρό δεν μιλούσαμε για να δούμε αν σώζεται κάτι από αυτόν τον θίασο αλλά τελικά ο πάτος έχει και πιο κάτω …Από ομάδα με 50 γκολ παθητικό καταφέρατε,γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να σας κόψει βαθμούς…Ταφόπλακα σε οποιαδήποτε ελπίδα αν είχαμε…Από που να ξεκινήσουμε; Από την διοίκηση; Άφαντη,ανεπαρκής και λίγη….Από τεχνικούς διευθυντές και τις συνεντεύξεις τους; Άφαντοι,παραμύθια και μόνο λόγια…Από παίκτες;;; Αν εξαιρέσεις ίσως ελάχιστους οι υπόλοιποι έπρεπε να πληρώνουν για να φοράνε έστω τη φανέλα της προπόνησης αυτής της ομάδας… Τα λόγια και η υπομονή με εσας όλους στέρεψαν… Διαδοχικές ντροπές τώρα τρία χρόνια η μία μετά την άλλη …Αυτό δεν είναι ΗΡΟΔΟΤΟΣ…. Στέλιο Σωκιανέ απόψε εσύ και η διοίκηση σου εάν έχετε έστω λίγο φιλότιμο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.