Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σύννεφα» για Πανθεσσαλικό – Μόλις 4.000 εισιτήρια στους φιναλίστ του Κυπέλλου!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ το πρωί της Τετάρτης (13/3) έδειξε για έδρα του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος Betsson το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Αυτό αναφέρει η προκήρυξη.

Όμως στην περίπτωση που (πει ο Μπέος να) γίνει με κόσμο, τότε σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr,  αμφότεροι θα πάρουν ακριβώς από 4 χιλιάδες εισιτήρια.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση υπάρχει ήδη στις δύο ΠΑΕ και όπως είναι επόμενο μόνο ευχάριστα δεν ήχησε. Πολύ απλά γιατί καμία από τις δύο δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει στον βαθμό που θα ήθελε, την δίψα των φιλάθλων τους για να βρεθούν στις 18 του Μάη στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Κι όχι μόνο αυτό αλλά για να ζήσουν και να πανηγυρίσουν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, την κατάκτηση του τροπαίου.

Στις ώρες που προηγήθηκαν μετά την επιλογή του Πανθεσσαλικού αλλά και της πληροφόρησης, ότι οι δύο φιναλίστ θα πάρουν – ΜΟΝΟ – από 4.000 εισιτήρια υπήρξε αναστάτωση αλλά και επικοινωνία μεταξύ των δύο προς εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης. Με δεδομένο ότι δύσκολα θα αυξηθεί ο συγκεκριμένος αριθμός ώστε να φθάσει ακόμη και τις 7.000 που φαντάζει ως ο επιθυμητός αριθμός οι λύσεις που προκύπτουν είναι δύο.

Η πρώτη: Ο τελικός να διεξαθχεί τελικά κεκλεισμένων των θυρών ώστε να μην μείνει παραπονούμενος κανένας από τους φιλάθλους των δύο φιναλίστ. Ούτε από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας όποιας τιμής και αν είναι αυτό που έχει αγοράσει, είτε από τους οργανωμένους.

Η δεύτερη: Ο τελικός να διεξαχθεί τελικά στο ΟΑΚΑ με παρουσία ακόμη και 25.000 φιλάθλων των δύο φιναλίστ.

Τι λέει όμως ο Άρης για το ΟΑΚΑ, ως λύση του προβλήματος; Υπάρχει έντονος προβληματισμός. Ο αριθμός των 4.000 εισιτηρίων που θα αποτελέσουν μαγικά χαρτάκια όπως είναι επόμενο έχει χαρακτηριστεί ήδη υπερβολικά μικρός στην επιστροφή της ομάδας σε έναν τελικό Κυπέλλου και πάλι μετά από 14 χρόνια απουσίας της.

Για το λόγο αυτό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, που ήταν ο πρώτος που είτε ταχθεί υπέρ της τήρησης της προκήρυξης και της μη διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να έχει μέσα στα επόμενα 24ωρα συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας. Το αποτέλεσμα αυτής θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την περαιτέρω θέση του, όσον αφορά την έδρα του φετινού τελικού.

Τι σημαίνει αυτό; Θα επιμείνει για την διεξαγωγή του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 4.000 φιλάθλους από τον κάθε έναν; Θα προκρίνει την λύση του ΟΑΚΑ; Οι επόμενες μέρες πρόκειται να δώσουν την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα. Ίδωμεν.