Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σ. Λαδουδάκης: «Πιο δυνατός ο Μοχός φέτος – Με τα έργα γράφεσαι στην ιστορία»

Την πεποίθηση ότι ο Μοχός θα παρουσιαστεί πιο δυνατός από πέρυσι, εξέφρασε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Primesport.gr ο πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Λαδουκάκης.

Ο ικανός παράγοντας μίλησε για την φετινή χρονιά της ομάδας του, η οποία θα δώσει τη μάχη της φέτος, ώστε να καταλάβει καλύτερη από την περυσινή 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που τρέφει για τον προπονητή της, Αντώνη Λεκάκη αλλά και στα έργα που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην έδρα του Μοχού, με την νομιμοποίηση του γηπέδου και την αλλαγή χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο μέσα στην σεζόν.

Ο Στέλιος Λαδουκάκης επεσήμανε πως τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα έρχονται και παρέρχονται, καθώς τα έργα είναι αυτά με τα οποία γράφεσαι στην ιστορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr o πρόεδρος του Α.Σ Μοχού, Στέλιος Λαδουκάκης:

«Αυτή την σεζόν περιμένουμε όλοι ένα πιο δυνατό Μοχό από την προηγούμενη χρονιά. Προσπαθήσαμε και κρατήσαμε το 90% το ρόστερ της περυσινής σεζόν και καταφέραμε να ενισχύσουμε το σύλλογο μας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και θα προσπαθούμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία και ακόμα καλύτερη εάν μπορούμε από την περσινή σεζόν. Είναι υποχρέωσή μας να έχουμε το Μοχό όσο πιο ψηλά μπορούμε στην βαθμολογία και ακόμα σε μεγάλη κατηγορία. Το μεγάλο μας κατόρθωμα σαν διοίκηση είναι η νομιμοποίηση του γηπέδου και αλλαγή χλοοτάπητα που θα γίνει εντός της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα έρχονται και παρέρχονται. Τα έργα όμως μένουν για πάντα και κάπως έτσι γράφεσαι στην ιστορία.»