Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σ. Τζιώτης: «Έχουμε ραντεβού με την ιστορία – Χωρίς άγχος, πάμε να το ευχαριστηθούμε»

Με έναν απόντα θα παραταχθεί στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΤ ο Άγιος Δημήτριος, ο οποίος θέλει να γράψει ιστορία στον θεσμό το απόγευμα της Τετάρτης. Διαβάστε όσα δήλωσε στο Primesport.gr ο Σταμάτης Τζιώτης.

Χωρίς τον Βαρούχα θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟΤ, ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος έρχεται με μεγάλη ψυχολογία μετά το κατόρθωμα της προηγούμενης εβδομάδας και την πρόκριση κόντρα στις Ασίτες.

Ο Σταμάτης Τζιώτης μιλώντας στο Primesport.gr τόνισε πως η ομάδα του έχει ραντεβού με την ιστορία μετά το πρώτο βήμα που έγινε απέναντι στις Ασίτες και χωρίς άγχος θα υποδεχθεί τον ΑΟΤ στον Κρουσώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο θεσμός του Κυπέλλου, είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Την Τετάρτη ο Άγιος Δημήτριος έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς έκανε το πρώτο βήμα με τις Ασίτες. Δεν έχουμε καθόλου άγχος, πάμε να το ευχαριστηθούμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Το Τυμπάκι είναι μία ομάδα σταθερή όλα τα χρόνια και πρωταγωνιστεί συνεχώς κι αυτό φαίνεται από την δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους της.»