Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέλος από τον Ηρόδοτο ο Μ. Παπαματθαιάκης: «Θα τον βρεις τον δρόμο σου Ηρόδοτε, δεν είσαι για τα χαμηλά»

Την αποχώρηση του από τον Ηρόδοτο ανακοίνωσε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Με ανάρτηση του ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, ανακοίνωσε το τέλος του από τον Ηρόδοτο, τονίζοντας πως οι τελευταίες εξελίξεις τον αναγκάζουν να αποχωρήσει και να μην τον ακολουθήσει στις τοπικές κατηγορίες.

Ο ικανός κόουτς στο τέλος της ανάρτησης του αναφέρει με υστερόγραφο πως ο Ηρόδοτος θα βρει τον δρόμο του, διότι δεν είναι για τα χαμηλά, ευχόμενος καλή επιτυχία στο σωματείο της Ν. Αλικαρνασσού.

Η ανάρτηση του:

«Προσπάθησα πολύ να είμαι εκεί την επόμενη μέρα . Δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα με αναγκάζουν να αποχωρήσω και να μην ακολουθήσω στις τοπικές κατηγορίες….(Πιθανόν να είναι μια σοφή απόφαση για το σωματείο αλλά καλό θα ήταν να είχε παρθεί από την αρχή για να μην μπει κανένας μας σε αυτή τη διαδικασία ) Υπήρχαν καλές προθέσεις από όλους τους παράγοντες του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν τα χρήματα ,πρέπει όμως να πω ότι η παρουσία του Στέλιου Σωκιανού … ξεχωρίζει…και είναι απαραίτητος σε οποιαδήποτε επόμενη μέρα γιατί έχει μια μοναδική παραγοντική ικανότητα !!! …Καλή επιτυχία στην Ομάδα ..Κάθε καλό σε όλους !!! ΥΓ Θα τον βρείς το δρόμο σου Ηρόδοτε…δεν είσαι εσύ για τα χαμηλά.!!!!»