Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Βόλο με ανατροπή επί του Λεβαδειακού και 2η θέση (2-1)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό επί του Λεβαδειακού με 2-1 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής.

Μάλιστα με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τους 17 βαθμούς και σκαρφάλωσε έστω και προσωρινά στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Το ματς

Το ματς είχε ρυθμό και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός, ωστόσο, ήταν πιο απειλητικός στο ξεκίνημα. Στο 4’ ο Μουτίνιο απέφυγε τον Εσκοβάλ, αλλά το δεξί σουτ αριστερά εντός της περιοχής κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 7’ σουτ του Μουτίνιο, μπλόκαρε ο Κλέιμαν και το ίδιο έκανε ο Μάρκοβιτς στο 11’ σε αριστερό σουτ εκτός περιοχής του Φερνάντες.

Στο 25’ ο Λεβαδειακός άγγιξε το 0-1. Κόρνερ του Μουτίνιο, κεφαλιά του Βινίσιους, στο δεύτερο δοκάρι ο Τορό από το ένα μέτρο πλάσαρε πάνω στον Κλέιμαν.

Στο 31’ κεφαλιά του Λιάγκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κλέιμαν. Ο Βόλος στο 34’ απείλησε, αλλά αστόχησε στο σουτ ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 328’. Ο Φερνάντες πάσαρε με τακουνάκι στον Οζέγκοβιτς, όμως, ο Σέρβος φορ εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39’ σουτ του Βρακά κατέληξε στα χέρια του Κλέιμαν. Στο 42’ ο Μεθκίδα απέφυγε τον Παναγιώτου και πλάσαρε από δύσκολη θέση κοντά στη γραμμή του άουτ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς. Στο 45’+2’ Δούμτσιος από πλάγια δεξιά σούταρε κι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κλέιμαν.

Ο Λεβαδειακός άξιζε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το βρήκε τελικά στο 53’. Τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Κλέιμαν για το 0-1!

Ο Βόλος πίεσε μετά το 0-1 και στο 55’ σουτ του Μεθκίδα από κοντά απέκρουσε με τα πόδια ο Μάρκοβιτς. Στο 60’ φάουλ του Πάολο Φερνάντες με το αριστερό, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 62’, ωστόσο, έγινε το 1-1. Σε κόρνερ, η άμυνα απομάκρυνε, ο Τσοκάνης εκτέλεσε με το δεξί στα σώματα και νέο σουτ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 65’ κόρνερ του Φερνάντες ο Μάρκοβιτς άγγιξε τη μπάλα που βρήκε και στη συμβολή των δοκών.

Στο 67’, όμως, έγινε το 2-1. Ο Μεθκίδα έκανε τη μπαλιά, ο Ντέλετιτς κοντρόλαρε στο ύψος του πέναλτι και με αριστερό σουτ νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 2-1!

Ο εκπληκτικός Βόλος γύρισε άμεσα το γκολ και μετά το 2-1 προσπάθησαν να ισορροπήσουν οι Βοιωτοί, αλλά πλέον δεν έβρισκαν φάσεις. Στο 84′ μακρινό σουτ του Μεχία μπλόκαρε ο Κλέιμαν.

Στο 86′ ο Λεβαδειακός έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-2. Σε κόρνερ του Μουτίνιο, ο Λιάγκας πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στα σώματα και ο Τσιριγώτης από τα δύα μέτρα σημάδεψε τον Εσκοβάλ στη γραμμή!

Στο 89′ σουτ του Κούτσια για τον Βόλο έφυγε λίγο άουτ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (69’ Νοκέρτ), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (82′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76’ Κούτσιας).

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς; Τσάπρας, Παναγιώτου (73’ Λούα Λούα), Βινίσιους, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Βρακάς (46’ Μπαχανάκ), Τορό (73’ Χάμοντ), Δούμτσιος (61’ Τσιριγώτης).

Πηγή: onsports.gr