Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τίμησε Κορδονούρη και Καλυκάκη η Παλιανή

Πριν την έναρξη του αγώνα Παλιανή – Κανάρια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Στη συνέχεια τιμήθηκαν από την ομάδα της Παλιανής ο Παναγιώτης Κορδονούρης, προπονητής των Καναριών, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως παίκτης και προπονητής και ο Μιχάλης Καλυκάκης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Τιμητική πλακέτα εκ μέρους της κοινότητας Αυγενικής παρέδωσε στον Παναγιώτη Κορδονούρη ο πρόεδρος της, Ιωάννης Δερμιτζάκης, ενώ το δώρο που περιελάβανε δύο φιάλες κρασί της Ένωσης Ηρακλείου και το βιβλίο με την ιστορία του Βενεράτου παρέδωσε ο πρόεδρος της Παλιανής, Δημήτρης Τυράκης.

Η Παλιανή με ανακοίνωση της ευχήθηκε στο Παναγιώτη Κορδονούρη καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και να έχει πάντα επιτυχίες.

Το αντίστοιχο δώρο στον Μιχάλη Καλυκάκη παρέδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του σωματείου, Εμμανουήλ Οικονομάκης και ο Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. Νίκος Σταυρουλάκης.

Τιμή θεωρείται για το σωματείο της Παλιανής ότι βρέθηκε σαν παρατηρητής του αγώνα για πρώτη φορά από αυτό το πόστο ο Μιχάλης και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα που τόσο έχει αγαπήσει και τιμήσει.

Στην συνέχεια οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες φωτογραφήθηκαν από κοινού κρατώντας δύο φανέλες με το νούμερο 18 ως ένδειξη συμπαράστασης στην διεθνή αθλήτρια του Εργοτέλη, Μαριάννα Ραπάνη,  η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα με την Εθνική Ελλάδος.

Η Μαριάννα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την περιοχή της Παλιανής αφού είναι εγγονή του αείμνηστού Εμμανουήλ Σταυρουλάκη ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η περιοχή και του ανθρώπου που υπηρέτησε με ζήλο και αγάπη την ομάδα της Ασπίδας από την θέση του παίκτη – προπονητή την δεκαετία του 70′ και για 13 συνεχές χρόνια.

Τέλος η Παλιανή ευχήθηκε στην Μαριάννα καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σιδερένια σε αυτό που αγαπά κάνοντας περήφανη την οικογένεια της και αυτόν που την καμαρώνει από ψηλά.

Ως υστερόγραφο η ανακοίνωση έγραφε:

“Καλό κουράγιο στους συγγενείς των αδικοχαμένων θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη και καλό παράδεισο σε αυτούς τους αγγέλους που φύγανε τόσο νωρίς και τόσο άδικα.”