Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα έφεραν όλα… τούμπα και πανηγύρισαν οι Ασίτες!

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή (2-1) επί της 2ης στη βαθμολογία, Αγίας Βαρβάρας πέτυχαν οι Ασίτες για την 26η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Ζαχάρη Αναστασάκη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8′, από ένα γκολ του Αποδουλιανάκη, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο τέρματα από Ρουμπάκη Κ. και Κοπιδάκη Ζ. πήρε το σπουδαίο τρίποντο με σκορ 2-1.

Μόλις στο 8′ της αναμέτρησης ο Αποδουλιανάκης έκανε το 0-1 με πλασέ για την Αγ. Βαρβάρα, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου αφού οι δύο ομάδες είχαν λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου οι Ασίτες είχαν πολύ καλές ευκαιρίες με Ρουμπάκη, Κοπιδάκη και Σφακιανάκη ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ από την άλλη ο ΑΣΑΒ είχε δύο δοκάρια για να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη με τους Παπαγγελή και Καλομοίρη.

Οι Ασίτες δεν τα παράτησαν και με τον Κώστα Ρουμπάκη ισοφάρισαν σε 1-1 στο 78′, ενώ στο 89′ πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον αρχηγό στον αγώνα, Ζαχάρη Κοπιδάκη να σκοράρει από κοντά υπογράφοντας τη νίκη για την ομάδα του, βάζοντας παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων που μετρούσε πριν την έναρξη του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα.

Ασίτες (Ζαχάρης Αναστασάκης): Φουντουλάκης, Κοπιδάκης Ζ., Αποστολάκης, Λιανδράκης (20′ λ.τ , Περογαμβράκης, Θεοχαράκης (60′ Χαραλαμπάκης), Σαβουϊδάκης, Σφακιανάκης, Τριανταφύλλου, Μανωλιτσάκης, Ρουμπάκης Κ.

Αγία Βαρβάρα (Γιώργος Φιολιτάκης): Μυλωνάκης, Μαρής, Ανδρικάκης, Λιδοργινάκης, Δουκιαντζάκης (75′ Σαμωνάκης), Γαρεφαλάκης (80′ Κασσωτάκης), Κουκλίδης (60′ Καλαϊτζάκης), Παπαγγελής, Καλομοίρης, Αποδουλιανάκης (75′ Χατζηγεωργίου), Γιαλιτάκης