Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα δοκάρια στέρησαν από τον Δία την ανατροπή κόντρα στους Νέους Αλμυρού (1-1)

Δίας και Νέοι Αλμυρού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, Δίας και Νέοι Αλμυρού διασταύρωσαν τα ξίφη τους το πρωί της Κυριακής, στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν προβάδισμα στο σκορ, αιφνιδιάζοντας τον Δία, με τον Τζαγκαράκη να γράφει το 0-1 με πλασέ στο 12ο λεπτό του αγώνα.

Η απάντηση για τον Δία ήρθε στο 32′ με τον Τσιριντάνη να βρίσκει εστία με πλασέ για να ισοφαρίσει σε 1-1, νικώντας τον Παγωμένο.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ της νίκης, αλλά η κεφαλιά του Γουργούλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παγωμένου στο 85′.

Η… ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Δία στις καθυστερήσεις, με τον Κεγιαδάκη να βρίσκει και εκείνος δοκάρι στην προσπάθεια του με δυνατό σουτ στο 90+5′.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους Δία και Νέους Αλμυρού να παίρνουν από έναν βαθμό για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Δίας: Βασιλάκης, Μπορμπουδάκης (55′ Κατσιμπρής), Σηφάκης, Κυπαράκης (79′ Ρουμελιώτης), Γουργούλας, Παγωνάκης (88′ Πατσαδάκης), Φιράνι, Λεμονιάς, Τσιριντάνης, Κεγιαδάκης Μπλεμένος

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Γρινιεζάκης, Μαυρογιάννης, Περγαντής, Ρεμυδιανάκης, Μουντράκης, Καλλιάρος (72′ Βιτσαξάκης), Στρατάκης, Παπαδάκης, Βασιλάκης (53′ Βιτσαξάκης), Τζαγκαράκης