Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα… κόρνερ έκαναν τη δουλειά για τον Ρωμανό, 2-0 την ΑΕ Κατσαμπά

Ο Ρωμανός επέστρεψε άμεσα στις νίκες, επικρατώντας 2-0 της ΑΕ Κατσαμπά στην Ελιά για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στην έδρα αμφότερων των ομάδων, το γήπεδο της Ελιάς, ο Ρωμανός νίκησε με 2-0 την ΑΕ Κατσαμπά και μείωσε και πάλι την διαφορά με τον ΑΟΤ στους τέσσερις βαθμούς έστω και προσωρινά.

Η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη στάθηκε τυχερή, βλέποντας να χάνει η ΑΕΚ δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, σε τετ-α-τετ με τον Ρενάλντο Φρρόκου, ανοίγοντας το σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Μπαλάφα έπειτα από κόρνερ του Μαυρομάτη.

Ο Ρωμανός σπατάλησε ευκαιρίες, τόσο πριν την επίτευξη του 1-0 όσο και μετά, με τους Α. Κομνηνό και Μαρκόπουλο να μην καταφέρνουν να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα στις προσπάθειες τους.

Με το σκορ στο 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, κάτι που άλλαξε λίγα λεπτά μετά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 46′ ο Κρανιωτάκης είχε δοκάρι για να κάνει το 2-0, κάτι που ωστόσο δεν άργησε να έρθει, με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο με το γκολ του Μπαλάφα.

Από εκτέλεση κόρνερ του Ι. Κομνηνού, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κεφάκη που έκανε το 2-0 για τον Ρωμανό στο 57′.

Η ΑΕΚ δεν φαινόταν ικανή να αλλάξει τη… μοίρα της, ενώ η “αυστηρή” αποβολή του Ντελία με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 70′ έκαναν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για εκείνη, με το τελευταίο διάστημα του αγώνα να αποτελεί τυπική διαδικασία και το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Ρωμανός (Κώστας Ταβλαδωράκης): Κασσωτάκης, Μπαλάφας, Παχάκης, Κάββαλος, Κομνηνός Α. (84′ Κουκάκης), Μαρκόπουλος, Γιακουμάκης, Μαυρομάτης, Κεφάκης (71′ Ζαμίδης), Κομνηνός Ι., Κρανιωτάκης (61′ Παρτάλης)

ΑΕ Κατσαμπά (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Σπανός, Πακιουφάκης (46′ Τακ. Καραφωτιάς), Ντελία, Καραφωτιάς Τολ, Κατσαβούνης, Ραπανάκης, Ζούζουλας (85′ Ανδριαδάκης), Πρωτοπαπαδάκης, Φρρόκου, Δάσκος, Μυρτέλι (87′ Δεληθωμαΐδης)